free download 78 travel guides written by experts

“A doua șansă”, în premieră și exclusivitate la Happy Channel

Postul de televiziune Happy Channel le oferă telespectatorilor, în premieră și exclusivitate, “A doua șansă” (Second chance) – un nou blockbuster turcesc. Serialul care are în distribuție mari actori ai Turciei, printre care Özge Özberk și Kutsi, prezintă o poveste impresionantă, urmărind răsturnări de situație incredibile și concentrându-se pe urcușurile și coborâșurile pe care viața ți le poate oferi.

Uneori, de la extaz la agonie este doar un pas! Când pierzi totul, oare cum îți poți găsi puterea de a merge mai departe?

A doua sansa

“A doua șansă”, serialul turcesc pe care Happy Channel îl va difuza în această primăvară, în premieră și în exclusivitate, prezintă povestea de viață a lui Deniz Öztuna, interpretată de Özge Özberk. Deniz avea totul pentru a fi fericită, însă lumea ei se destramă în momentul în care soțul său dispare fără urmă. Aflată într-o situație disperată după ce rămâne fără bărbatul iubit, ea trebuie să găsească curajul și forțele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar și de tatăl ei bătrân. “A doua șansă” apare pentru Deniz, când îl întâlnește pe Mirat Yavuz (interpretat de Kutsi).

După ce a fost lansat în octombrie 2016 în Turcia, serialul “A doua șansă” va putea fi urmărit în curând și în România. Happy Channel invită telespectatorii să intre în poveștile Happy, oferindu-le în exclusivitate această super producție, care s-a bucurat de un succes uriaș în țara de proveniență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *