free download 78 travel guides written by experts

Două proiecte Enel incluse în Planul Ernst and Young pentru Relansare şi Rezilienţă post COVID-19 pentru Europa

Ernst and Young a publicat astăzi raportul „Un Plan Verde de Relansare şi Rezilienţă post COVID-19 pentru Europa”, identificând peste 1.000 de proiecte verzi gata de implementare care pot crea în scurt timp valoare socială, de mediu și economică în limitele cadrului pentru relansarea post Covid.

Potrivit EY, se așteaptă ca aceste proiecte să necesite aproximativ 200 de miliarde de euro în investiții publice și private și să susțină peste 2 milioane de locuri de muncă.

Două proiecte Enel sunt incluse în raportul EY, după cum urmează:

1. În Italia, un proiect în valoare de peste 400 de milioane de euro, pe care Enel Green Power și partenerii săi îl explorează, denumit „3SUN Mega fabrică: o mega fabrică durabilă italiană pentru module fotovoltaice”, ce urmărește construirea unei instalații care se așteaptă să mărească producția fabricii 3SUN a Enel Green Power la peste 3 GW / an, de la 200 MW / an în prezent, valorificând oportunitate oferită de tehnologia heterojuncției.

Summary report - Green recovery

2. În Spania, un proiect al companiei Endesa în valoare de 1,4 miliarde de euro în Teruel, pentru înlocuirea și conversia unei centrale pe cărbune în instalații de 1.585 MW de energie solară și 140 MW de energie eoliană, cu sisteme de stocare în baterii pentru un total de 160 MW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *