free download 78 travel guides written by experts

Doua productii Radio Romania la Prix Europa 2011

Au fost anunţate nominalizările pentru ediţia 2011 a Festivalului European Prix Europa, care va avea loc la Berlin în perioada 22 – 29 octombrie. Din cele 159 de emisiuni radiofonice propuse din întreaga Europă – pentru cele 3 secţiuni specifice ale competiţiei – au fost nominalizate pentru finala din octombrie 3 producţii ale Radiodifuziunii Române.

La secţiunea tradiţională de teatru radiofonic – Radio-Drama – a fost nominalizat spectacolul „Felii”, scris de Lia Bugnar şi regizat de Gavril Pinte, la noua secţiune de emisiuni muzicale – Radio-Music – s-a calificat în competiţie o emisiune din seria „Pe drumurile lui Leşe”, realizată de Mihaela Helmis, iar la secţiunea emisiuni documentare, a fost nominalizat documentarul „Ada Kaleh: insula dispărută”, realizat de Liliana Nicolae.

În ultimul sfert de secol mii de programe de înaltă calitate au intrat în competiţie pentru premiul „Cel mai bună producţie europeană radio, TV sau online a anului”. Organizatorii Prix Europa anunţă că anul acesta au fost primite 574 de producţii de radio şi de televiziune din 36 de ţări. Doar o mică parte dintre acestea au şansa de a fi prezentate juriilor celor 9 secţiuni în cadrul Festivalului.

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *