free download 78 travel guides written by experts

Doua premii Tom’s Hardware

pentru Z87 Extreme6 şi M8, plus un nou record mondial pentru Z87M OC Formula DDR3 4281.4MHz

Pentru cei care nu au reuşit să ajungă la COMPUTEX TAIPEI 2013, este un sentiment trist să ratezi toată distracţia şi noile lansări de produse, mai ales când ASRock are în gama sa două platforme bazate pe chipset Z87 ce au câştigat câte un premiu de la media IT respectată la nivel internaţional şi anume Tom’s Hardware! Suntem onoraţi să vă informăm că ASRock Z87 Extreme6 a câştigat premiul Approved Award pentru noile caracteristici inovatoare şi pentru incredibilul design. Pe de alta parte, creaţia rezultată din parteneriatul ASRock şi BMW Group DesignWorksUSA, modelul futuristic M8 a primit premiul Tom’s Hardware Best of COMPUTEX 2013. Mai mult, cel mai talentat overclocker din lume, Nick Shih a doborât încă o dată un record! A reuşit să atingă incredibila frecvenţă de 4281MHz pe memorii DDR3 cu noua placa de bază Z78M OC Formula la COMPUTEX 2013.

BEST OF COMPUTEX 2013 : M8

Design-ul său elegant ce utilizează materiale precum otelul şi aluminiul anodizat îti captează cu adevărat atenţia. Câştigătorul Best of COMPUTEX 2013, M8 este echipat puternic cu performanţe şi caracteristici extraordinare. Procesorul de voce şi sunet SoundCore3D poate reda cel mai clare sunete şi oferă suport pentru SBX Pro Studio, CrystalVoice, Scout Mode, EAX 1.0 to 5.0, etc. A-Command din partea frontală a carcasei este o combinaţie între un display OLED şi un buton de control ce activează 6 funcţii principale. M8 mai pune la dispoziţie porturi dual Intel LAN ce oferă suport Teaming plus un modul 2T2R 802.11 ac WiFi pentru conexiuni la internet wireless extrem de rapide.

Tom’s Hardware 2013 Approved Award: Z87 Extreme6

Z87 Extreme6 a învins mulţi candidaţi şi a primit premiul 2013 Approved Award de la Tom’s Hardware. Placa de bază posedă caracteristicile proprietare cu nume de cod A-Style. Include de asemenea soluţia audio Purity Sound™ pentru audiofili, Home Cloud pentru pornirea PC-ului şi controlul asupra acestuia de la distanţa oriunde în lume, iar HDMI-In permite utilizatorilor să selecteze între imaginea redată de ecranul PC-ului şi între imaginea redată de dispozitivul secundar cu ajutorul unei hotkey.

→ Detalii review: //www.tomshardware.com/reviews/z87-haswell-motherboard-review,3524-31.html

Platforma de doborat recorduri: Z87M OC Formula@DDR3 4281.4MHz

Cu câteva zile în urmă, noua Z87M OC Formula a creat un nou record de overclocking DRAM cu o memorie single channel DDR3 4095MHz. Suntem încântaţi să anunţăm că maestrul OC Nick Shih a doborât încă un record! De aceasta dată a urcat frecvenţele la DDR3 4281.4 MHz cu aceeaşi configuraţie. Mai mult, meritele trebuie să revină catre doi overclockeri profesionişti – Splave şi overclocker-ul de la HKEPC, John Lam.

Aflaţi mai multe detalii despre produsele ASRock seria 8:
//www.asrock.com/microsite/Intel8/
//www.asrock.com/mb/index.asp.

Bucuresti, 18.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *