free download 78 travel guides written by experts

Doua ore de „Noapte Indigo – Jazz, Blues and more” la TVR 2, de Ziua Internationala a Jazz-ului

Cu Mike Godoroja şi Florian Lungu – joi, 30 aprilie, de la ora 20.10

TVR 2 a programat joi seară, de la ora 20.10, o ediţie specială a emisiunii „Noapte Indigo – Jazz, Blues and more” în transmisiune directă din Studioul 3 al Televiziunii Române.

În ziua în care pe plan internaţional este celebrată “Ziua Internaţională a Jazz-ului”, Mike Godoroja şi Florian Lungu sunt gazdele unui program muzical “maraton” de aproape două ore.

Iubitorii muzicii bune se vor bucura de un program variat, cu piese muzicale valoroase interpretate de mari nume, dar şi de momente de excepţie în memoria lui Johnny Răducanu.

Câţiva dintre participanţii la această ediţie specială sunt: Berti Barbera, Hanno Hofer, Snaco, Irina Popa&The Sinners, Jazzapella, Rareş Totu&The Midnight Sun, Mike Godoroja&Blue Spirit, George Baicea, Nicu Paţoi, Marcian Petrescu&Trenul de Noapte, Dixieland Jazz Band (din Sibiu), Big Band-ul Radio.

Dintre invitaţii speciali amintim pe actorul Ion Caramitru şi pe pianiştii Dan Grigore şi Dan Ardelean..

Este pentru prima dată când şi în România este marcată “Ziua Internaţională a Jazz-ului”, după ce, în 2011, UNESCO a stabilit data de 30 aprilie ca ziua în care, pe plan mondial se sărbătoreşte acest gen muzical.

Acest program poate fi urmărit şi online, pe portalul video TVR+.

Bucuresti, 29.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *