creative night talks
Shadow

Două noi sezoane ale serialului „În mintea criminalului”, debutează la DIVA din 16 septembrie, de la 19:00

Simon Baker revine în rolul lui Patrick Jane și vă invită să descoperiți ce se petrece În mintea criminalului cu două noi sezoane, de luni până vineri, de la 19:00, câte două episoade din 16 septembrie.

Nominalizat la Globul de Aur şi la Premiul Emmy, actorul Simon Baker („Îngerul păzitor”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”) joacă rolul lui PATRICK JANE, un consultant independent care colaborează cu Biroul de Investigaţii din California (CBI) şi care şi-a făcut un renume din rezolvarea cazurilor de crimă folosindu-şi talentul pentru observaţie. Patrick Jane este celebru pentru modul în care ignoră orice protocol şi pentru trecutul lui de fals spiritist.

În noile sezoane Patrick Jane și echipa CBI colaborează cu celebrul criminalist Dr. Montague (Linda Park) cu ajutorul căreia investighează o dublă crimă, tipică pentru criminalul în serie denumit Caveman. Pentru Jane, întreaga invetigație devine o competiție pentru a demonstra cine are cea mai bună metodă de rezolvare a crimelor, iar Dr. Montague are șansa de a învăța că statisticile nu sunt totul.

DIVA - In mintea criminalului S3-4

Actorii Robin Tunney (Empire Records, The Craft, Prison Break), Tim Kang (The Forgotten, Two Weeks Notice), Owain Yeoman (Troy, The Nine) şi Amanda Righetti (The O.C., Return to House on Haunted Hill) revin în sezoanele 3 și 4.

Creatorul serialului este Bruno Heller (Rome). Heller și Chris Long sunt producători executivi. Serialul este produs de Warner Bros.

Nu pierdeți indiciile ce se ascund În mintea criminalului, cu cele două episoade difuzate de luni până vineri, de la ora 19:00, din 16 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *