free download 78 travel guides written by experts

Doua Mari Loterii ii asteapta pe clientii București Mall si Plaza Romania cu numeroase premii

Începând din 24 septembrie 2014 și până pe 31 ianuarie 2015, ambele mall-uri le oferă clienților șansa de a participa la două Mari Loterii. Valoarea premiilor puse în joc depășește 200.000 RON.

Posesorii de Fidelicard, noul card de fidelitate lansat în această toamnă și disponibil în trei variante (Standard, Youth și Family), care cheltuiesc un total de 100 RON – rezultatul a mai multor achiziții pe parcursul a mai multor zile – într-unul din cele două mall-uri, se pot înscrie la una din cele două Mari Loterii organizate în București Mall și Plaza România. Fiecare achiziție în magazinele și restaurantele din cele două centre comerciale le crește șansele de a câștiga premiile puse în joc. Dacă posesorul de Fidelicard cumpără produse în valoare totală de 100 RON în București Mall și produse în valoare totală de 100 RON în Plaza România, el va primi bilete la ambele loterii.

Pentru a participa la Marea Loterie, clienții București Mall și Plaza România trebuie să aibă peste 18 ani și să demonstreze că au cheltuit un total de 100 RON într-unul din cele două mall-uri cu ajutorul bonurilor fiscale și/sau al facturilor. După ce le aduc la Info Desk, li se va înmâna biletul de loterie, bilet care nu e transmisibil.

Valoarea premiilor puse în joc la București Mall și Plaza România depășește 200.000 RON, iar taxele aferente vor fi achitate de organizatorii loteriilor. Marile premii constau în două mașini BMW seria 1, fiecare valorând peste 75.000 RON. Mai mult, posesorii de Fidelicard pot câștiga la loterie patru iPad mini, două iPhone 5S și două console PlayStation 4. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 7 februarie 2015 în ambele mall-uri.

În septembrie 2014, Anchor Grup a introdus programul Fidelicard ca parte din strategia de dezvoltare pentru București Mall și Plaza România. Eliberarea Fidelicardului e gratuită. Mai multe detalii aflați la Info Desk și pe pagina www.fidelicard.ro.

Bucuresti, 27.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *