free download 78 travel guides written by experts

Doua luni de campanie “Crezi si poti”

o masura in minus la haine

Participantii la campania “Crezi si poti” s-au intalnit din nou cu nutritionistul Serban Damian pentru a afla detalii despre dietele personalizate pe care urmeaza a le aplica in ultima parte a campaniei.

Cu mai putin o luna de zile inainte de finalul campaniei, echipa Power Plate a anuntat rezultatele obtinute de participanti. Cele mai mari progrese le-a facut Mihnea Ratte, redactor Slab sau Gras. El a participat la toate antrenamentele, fiind desemnat cel mai constiincios dintre participanti. Conform masuratorilor facute de trainerul Power Plate, Mihnea a slabit 3 centimetrii in talie si a inregistrat o crestere semnificativa a masei musculare.

“Toti participantii au dat dovada de seriozitate si motivatie in antrenamentul cu Power Plate. Au obtinut rezultate vizibile iar sfaturile nutritionistului au venit in completare pentru a-i determina sa adopte un stil de viata sanatos. In ultima luna de campanie ei vor continua sa se antreneze si vor urma dietele personalizate, urmând instructiunile doctorului Serban Damian” a declarat Alexandra Cosma, trainer Power Plate.

Campania “Crezi si poti!” a fost lansata in luna aprilie de Power Plate alaturi de revistele Eva Magazin, Slab sau Gras, Feminis.ro si The ONE. Aceasta presupune un program de antrenament si slabire de trei luni si are ca scop castigarea luptei impotriva celulitei si a kilogramelor in plus.

Bucuresti, 13.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *