free download 78 travel guides written by experts

Doua evenimente pentru acest weekend la Turabo Society Club

Joi, 25 decembrie, distractia este garantata doar in Turabo Society Club! De ce? V-am pregatit multe surprize de Craciun si o invitata speciala: Giulia, una dintre cele mai indragite artiste din Romania.Desi a cunoscut succesul alaturi de trupa Candy, de cand si-a lansat cariera solo, Giuliei ii merge din ce in ce mai bine, scotand hit dupa hit si avand propria emisiune la Kiss Fm, "My kiss".

Giulia este una dintre clientele fidele ale clubului Turabo Society Club si cum aici se simte atat de bine nu se putea sa nu aiba si un show live!Momentul ales, de Craciun, este ideal, deoarece in Turabo se simte ca in familie. Asa ca va asteptam pe toti la un mega show sustinut de talentata artista.Va asteapta multe alte cadouri speciale de Craciun!

Nu uitati, joi, 25 decembrie, petrecerea cea mai tare se tine in Turabo Society Club!Un eveniment ce nu trebuie ratat!

Numele Dollarman va spune ceva? Daca nu, melodii ale lui Bob Sinclair ca "Rock this party", "Sound of freedom", sau "Hit the floor" sigur va spun acelasinume: superhit. Dollarman este vocea acestor piese, dar a participat si la multe alte proiecte muzicale.In anii ’90 a inregistrat primele piese in studioul Living Room Studio din New york(acelasi studio in care si-a inceput si shaggy cariera muzicala).

Mai recent, Dollarman a colaborat cu Bob Sinclair pentru piesa "Rock this party(Everybody dance now)".In 2006 a avut concerte in intreaga Europa.Single-ul a avut vanzari incredibile, Dollarman primind discul de aur in cadrul premiilor The Music Factory din Amsterdam. A urmat apoi un nou single impreuna cu Bob Sinclair, "Sound of freedom", care a urcat pe primul loc in Billboard Dance Chart.Datorita succesului extraordinar, cei doi au continuat sa lucreze impreuna si pentru single-ul "Hit the floor".

Vineri, 26 decembrie, Turabo Society Club il are ca invitat. Un nou eveniment care nu trebuie ratat!

Bucuresti, 23.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *