Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Doua dintre cele trei premii importante ale campaniei „VISA te trimite la Jocurile Olimpice Londra

2012” au fost castigate de clienti ai Bancii Transilvania

Campania „VISA te trimite la Jocurile Olimpice Londra 2012” a adus noroc clienților Băncii Transilvania, aşa încât două dintre cele trei premii mari au fost câştigate de două persoane care utilizează cardurile VISA BT. Este vorba de Tunde Czap, din Baia Mare şi de Ştefan Deju, din Buhuşi, care au astfel ocazia de a participa la cel mai important eveniment sportiv al anului.

Fiecare premiu constă într-o excursie pentru câte două persoane, la deschiderea oficială a Jocurilor Olimpice – pentru primul client, respectiv la ceremonia de închidere – pentru cel de al doilea client. De asemenea, câştigătorilor le este asigurat transportul şi cazarea la un hotel de lux din Londra. Inscrierea în promoție s-a făcut automat, în momentul în care clienții au făcut plățile la comercianți, cu cardurile VISA BT, în perioada aprilie – mai a.c. Câştigătorii au fost desemnați prin tragere la sorți, efectuată la nivel național de reprezentanții VISA România.

Banca Transilvania susține creşterea gradului de utilizare a cardurilor pentru achitarea de servicii şi produse, proiectele sale în acest sens generând o creştere de 20% a numărului de tranzacții realizate în acest mod, la comercianți – în luna mai a.c., față de aceeaşi perioadă a anului trecut.

BT este cel mai mare emitent de carduri VISA din România, cu peste 1.500.000 de carduri VISA în piață. Banca Transilvania are o cotă de piață de 15% în ceea ce priveşte cardurile, iar oferta sa cuprinde 19 tipuri de carduri – de debit şi de credit.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *