free download 78 travel guides written by experts

Doua dintre cele mai frumoase femei ale Romaniei ii sunt alaturi lui Dan Negru in aceasta seara

Tania Budi şi Dana Săvuică vin să îşi testeze îndemânarea la Câştigi în 60 de secunde

În această seară, de la 20:20, două dintre cele mai frumoase femei ale României vin pe platoul lui Negru, pentru o ediţie specială a gameshow-ului, dedicată frumuseţii. Tania Budi şi Dana Săvuică au decis să îşi testeze îndemânarea la Câştigi în 60 de secunde, antrenându-se intens pentru a cuceri probele propuse de campionul divertismentului, Dan Negru.

Cea de-a patra ediţie Câştigi în 60 de secunde păstrează doza dublă de adrenalină impusă cu rigoare de amfitrionul gameshow-ului, Dan Negru. Şi miza este una de douã ori mai mare: 100.000 de lei este premiul cel mare pus la bătaie de echipa de la Câştigi în 60 de secunde.

Astă seară, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări una dintre cele mai interesante ediţii ale celui mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde. Alături de Miss Economie, Miss Inginerie, Miss Avocatură, Miss Medicină, Miss Pedagogie şi Miss Poliţie, două dintre cele mai frumoase femei ale României vin să îşi dozeze adrenalina la Câştigi în 60 de secunde. După ce au cucerit toate topurile celor mai frumoase femei, Dana Săvuică şi Tania Budi au decis că este momentul să îşi demonstreze îndemânarea, aşa că nu au stat pe gânduri când au primit invitaţia lui Dan Negru.

Cum se vor descurca Dana Săvuică şi Tania Budi cu presiunea gameshow-ului şi cu tensiunea faptului că greşeala uneia poate distruge munca întregii echipe, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări astă seară, de la 20:20, într-un nou episod Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *