free download 78 travel guides written by experts

Două birouri RE/MAX fuzionează pentru a-și consolida prezența pe piața din Capitală

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate și franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunță fuzionarea a două dintre birourile din Capitală – RE/MAX Magnum și RE/MAX Estates.

Broker/ Ownerii Adrian Alexandrov și Andrei Marinescu au luat această decizie cu scopul de a-și consolida prezența pe piața de consultanță imobiliară din Capitală prin stabilirea unui obiectiv comun, respectiv integrarea agenților de top și a strategiilor de dezvoltare sub aceeași umbrelă.

„Am decis fuzionarea birourilor RE/MAX Magnum și RE/MAX Estates pentru a ne consolida poziția de lider în cadrul RE/MAX, cea mai mare rețea imobiliară din România. Ne propunem să participăm în continuare la dezvoltarea și vânzarea de proiecte imobiliare de amploare, precum cele pe care le avem deja în lucru, dar și integrarea unei oferte variate de produse imobiliare si de investiții, conforme cu nevoile clienților noștri”, a declarat Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum.

Andrei Marinescu
Andrei Marinescu

Printre proiectele de renume, tranzacționate în exclusivitate de RE/MAX Magnum, se numără CITTA Residential Park, Petru Rareș Residence, Nordis, LUXURIA, WIN Herăstrău, White Sands (proiect internațional) etc. Totodată, potrivit Broker/Ownerilor, noile planuri vizează dezvoltarea teritorială și atragerea în portofoliu a unui număr crescut de proiecte și investiții cât mai eficiente pentru clienți.

„Ne dorim o dezvoltare accelerată și vizăm deschiderea a circa 20 de birouri până în 2025, în toate zonele Bucureștiului, cu un număr de 500 de agenți, care să acopere toate categoriile de produse imobiliare. De asemenea, obiectivul nostru implică și menținerea celor mai înalte standarde profesionale, atestate prin tranzacții de succes, clienți mulțumiți și premii internaționale”, completează Adrian Alexandrov, Manager RE/MAX Magnum.

Adrian Alexandrov
Adrian Alexandrov

În urma fuzionării celor două unități, Adrian Alexandrov devine Manager de dezvoltare și investiții, contribuind, alături de Andrei Marinescu – unul dintre cei mai longevivi brokeri din rețeaua RE/MAX România – și de echipa extinsă administrativă a biroului RE/MAX Magnum, la dezvoltarea și extinderea birourilor.

Prin aceasta fuziune, noua unitate mixtă se va scinda în biroul RE/MAX Magnum 1, cu o echipă comună de peste 40 de agenți, care se va reloca din sediul actual într-o locație mult mai prestigioasă, situată în str. Washington nr 32 (Dorobanți Capitale) și biroul RE/MAX Magnum 2, care va fi localizat în zona Timpuri Noi (str. Ion Minulescu nr 39, Minulescu Residence), cu o echipă de 12 agenți, aflată în creștere. Următorul pas va avea loc în primăvara anului 2020 și va consta în deschiderea unui nou birou, RE/MAX Magnum 3, în zona Aviației – Sos. Pipera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *