free download 78 travel guides written by experts

Dotarea cu echipamente computerizate a conductorilor

creste productivitatea si reduce costurile

Un bun exemplu pentru integrarea unui concept nou pe piata computerelor portabile este Sistemul Cailor Ferate Suedeze cu un nivel de peste 19 milione de pasageri anual. Au implementat de curand un nou sistem descris de Christer Kohler ca fiind “primii conductori computerizati in lume” dotati cu computere portabile (hand –held) si imprimante portabile cu cititor de smartcard magnetic. Interfetele de comunicare wireless (IrDA) intre cele doua dispozitive nu necesita cabluri de conectie(nu se pot rupe)! Astfel pasagerii achita biletele pe tren in locul statiilor de calatori.

Caile Ferate Slovace sunt un alt exemplu al imprimarii mobile in domeniul transporturilor. Biletele sunt emise pe tren introducand detaliile calatoriei in computerele portabile (hand-held). Pretul calatoriei este calculat si biletele sunt imprimate automat prin imprimanta Extech prin conectie wireless Bluetooth.

Sisteme similare functioneaza in reteaua de autobuze din Germania si Norvegia, pe Feriboturile Cross Channel si pentru compania Finnair la imprimarea chitantelor Duty Free.

Bucuresti, 14.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *