Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dotan lansează cel mai nou single intitulat “Numb”

Compozitorul/interpretul de origine olandeză, Dotan, și-a început cariera cântând în casele oamenilor de rând. 7 Layers, albumul din 2014 multipremiat cu Platină, este o expresie artistică ce combină elemente etnice și de soul. Artistul a compus, produs și înregistrat întreg albumul în inimitatea sufrageriei sale.

Ca urmare a succesului albumului său de debut, Dotan a umplut stadionul Ziggo Dome din Olanda și a cântat în cadrul multor festivaluri, precum Pinkpop, Sziget, SXSW și Pukkelpop.

În ciuda succesului avut, Dotan a preferat să păstreze o oarecare notă de mister, susținută prin lipsa apariției imaginii sale în artwork-uri și videoclipuri. De asemenea, și-a canalizat atenția în sprijinul altor artiști promițători, membri ai brandului 7Layers.

După 6 ani în care nu au existat lansări oficiale, Dotan revine cu megahitul “Numb”.

Dotan, Numb

În scopul căutării eului și conexiunii mai profunde cu muzica sa, Dotan a părăsit Amsterdamul în favoarea Californiei. Acolo a găsit oportunități de colaborare ce au reușit cu adevărat să dea viață ideilor vibrante din mintea sa. “Numb” este prima din lista multor altor piese răsunătoare ce-i anunță revenirea în lumina reflectoarelor.

“Numb” are un sound elaborat, eclectic și sensibil cu influențe electronice și pop, în timp ce reușește să păstreze emoțiile transmise de un compozitor/interpret ingenios.

Ascultă Dotan – Numb și pe magazinele digitale!

Compozitori: Dotan Harpenau, Neil Ormany, Tim Randolph
Producător: Martin Wiklund
Mix: John Hanes
Master: Robin Schmidt
Editor: Ultra Music Publishing / Copyright Control
An: 2020
ISRC: GB-CEJ-19-00124
(P) 2019 7Layers under exclusive license to Roton Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *