free download 78 travel guides written by experts

Dosar penal pentru liderii PD-L din Plugari

In urma sesizarii facute la 112 de reprezentantii PSD Iasi si prinderii in flagrant de catre organele competente a presedintelui Organizatiei PD-L Plugari, Elisei Dumitru si vicepresedintelui Barleanu Cristian care imparteau ieri seara baxuri de ulei si ziare cu continut negativ in care este atacat candidatul Aliantei PSD+PC, Mircea Geoana, in satele Onesti si Plugarii Vechi, se confirma deschiderea dosarului penal in acest caz. Dosarul penal este inregistrat la Politia orasului Hirlau cu nr. 868670/5.12.2009 si la Parchetul de pe langa Judecatoria Hirlau cu numarul unic 1717/P/2009.

Echipajul de politie din Hirlau deplasat ieri seara la fata locului in urma unei sesizari facute de lidera organizatiei PSD din localitate, doamna Buculei Doina, a identificat un autoturism Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare IS 99 ELY, apartinand presedintelui organizatiei PD-L Plugari, in al carei portbagaj s-a gasit si un teanc de ziare folosite in campania negativa la adresa lui Mircea Geoana.

Organizatia Judeteana PSD Iasi, prin deputatul Anghel Stanciu, in al carui colegiu a avut loc acest eveniment, a depus o sesizare scrisa si la Biroul Electoral Judetean.

Iasi, 06.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *