free download 78 travel guides written by experts

Doru Todorut il imita pe Falco, iar Alina Puscas ii da lectii de germana,

la “Te cunosc de undeva!”

Pudrat, machiat, cu o perucă specifică secolului al XVIII-lea și îmbrăcat conform aceleiași perioade, Doru Todoruț se transformă în interpretul austriac Falco și cântă în limba germană hit-ul acestuia, “Rock Me Amadeus”.

“N-a zis nici măcar un cuvânt în limba germană”, remarcă Alina Pușcaș, după ce acesta își încheie momentul artistic. “Mie mi-a sunat a germană. Dar a fost certărețo-hitlerist”, a spus Andrei Aradits de la masa juriului. Și pentru că jurații o îndeamnă pe Alina să le traducă pe loc câteva fraze din română în germană, aceasta îi uimește pe toți cu ușurința cu care se exprimă în această limbă, transformând pentru câteva clipe “Te cunosc de undeva!” în “Ora de germană”.

Cum a ajuns Alina Pușcaș să vorbească fluent limba germană, ne povestește chiar ea. “Am învățat-o singură. Și mi-a plăcut, încă de mică. De altfel, un unchi de-al meu, de la Mediaș, este sas, și deseori îl auzeam vorbind cu mătușa mea, în această limbă. De multe ori, îmi plăcea să las televizorul să funcționeze pe câte un post german, ca să ascult limba”, povestește ea. Câțiva ani mai târziu, când l-a cunoscut pe Viktor, fostul său soț, care este cetățean german, Alina a avut ocazia să exerseze cunoștințele de limba germană pe care singură și le-a însușit. Mai ales atunci când se șicanau, acasă, Alina și Viktor preferau să o facă în limba germană.

La ce concluzie ajung, într-un final, jurații în ceea ce privește germana cântată de Doru Todoruț, vedeți sâmbătă, 10 mai, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

De asemenea, ediția de sâmbăta aceasta îi va desemna pe cei patru finaliști ai show-ului transformărilor.

Bucuresti, 07.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *