metalshow

DONA redeschide farmacia din River Plaza Mall, cu un design nou

・ Teste medicale gratuite
・ Premii surpriză pentru primii 100 de vizitatori

Reţeaua DONA redeschide astăzi farmacia situată la parterul River Plaza Mall, fiind prima din oraş care beneficiază de un design nou. Unitatea a beneficiat de un proces complex de decorare şi amenajare, cu scopul de a asigura mai mult confort, mai multă intimitate şi un spaţiu adecvat consilierii medicale pentru locuitorii din cartier. Farmacia are o suprafaţă de 136 mp şi este deservită de 1 farmacist şef, 2 farmacişti şi 2 asistenţi de farmacie. Programul este de luni până duminică, de la 10 dimineaţa la ora 22.00.

Cu ocazia redeschiderii, reprezentanţii lanţului de farmacii DONA le-au pregătit vizitatorilor multe surprize sănătoase: determinări gratuite de tensiune arterială şi glicemie (începând cu ora 13.00) şi cadouri pentru primii 100 de pacienţi.

„Pentru că DONA este una dintre cele mai apreciate reţele de farmacii din oraş, am hotărât să investim aici pentru a le asigura pacienţilor noştri un mediu de interacţiune optim şi servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Am ales farmacia din River Plaza Mall pentru că este de tradiţie, fiind o unitate strategică pentru noi. Îi aşteptăm pe vâlceni cu un portofoliu amplu de produse, o echipă profesionistă de farmacişti, design modern şi avantaje la reţetele compensate. De asemenea, le-am pregătit multe alte surprize care să marcheze momentul redeschiderii”, au declarat reprezentanţii lanţului de farmacii DONA.

Noul design urmăreşte îmbunătăţirea experienţei pacienţilor în farmacia DONA. Spaţiile de expunere au fost optimizate, punctele de interacţiune cu pacienţii au fost regândite astfel încât să faciliteze o comunicare cât mai eficientă, iar soluţiile de iluminare contribuie acum la o atmosferă caldă, optimă. Farmacia are un aspect modern, dar totodată primitor. Nu în ultimul rând, amenajarea a urmărit principii verzi din punct de vedere al consumului de resurse. Investiţia se ridică la suma de 50.000 de euro (TVA inclus).

Primele farmacii amenajate după noul concept vizual au fost în Bucureşti (respectiv DONA Liviu Rebreanu, cu program non-stop, şi DONA Corneliu Coposu) şi Braşov (Strada Spicului nr. 7, cartierul Avantgarden). Alte farmacii strategice, cu trafic important, vor fi redecorate în următorii ani, în Bucureşti şi în ţară.

Bucuresti, 01.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *