free download 78 travel guides written by experts

DONA deschide in Galati doua farmacii sub noul concept, dintre care una cu program non-stop

• Cele două noi unităţi sunt incluse în programul „Coplată zero la 1000 de produse”

Pe 30 octombrie, respectiv 2 noiembrie, reţeaua DONA va inaugura la Galaţi două farmacii noi, prima dintre ele având program non-stop. Astfel, de acum înainte, gălăţenii vor avea la dispoziţie un total de şase farmacii DONA în municipiu, la care se adaugă una în Tecuci.

Farmacia cu program non-stop este situată pe strada Traian Vuia numărul 3, bloc N9, scara 2, fiind deservită de o echipă extinsă de profesioniști formată din 1 farmacist şef, 4 farmacişti şi 7 asistenţi de farmacie. Cea de-a doua farmacie este amplasată pe strada Siderurgiștilor numărul 24, bloc SD6C și programul de funcționare va fi în timpul săptămânii de la 08:00 la 22:00, iar în weekend de la 08:00 la 16:00.

„Galaţi este unul dintre orașele mari din România, având totodată un rol foarte important prin amplasarea strategică pe Dunăre şi activitatea economică desfăşurată. Am hotărât să investim în extinderea prezenţei noastre aici pentru a putea răspunde mai bine nevoilor clienţilor în ceea ce privește accesul acestora la produse şi sfaturi legate de sănătate. De asemenea, credem că inaugurarea celei de-a doua farmacii DONA cu program non-stop din Galați va fi foarte apreciată de locuitori, care vor putea să gestioneze mult mai uşor eventuale probleme de sănătate care necesită medicație în regim de urgență”, a declarat Valentin Bivolaru, directorul regional DONA.

Pacienţii celor două farmacii noi se vor putea bucura de o serie de avantaje. Ambele unități au fost amenajate conform noului concept DONA, beneficiind de un design modern, gândit special pentru a spori confortul atât al pacienţilor, cât şi al farmaciştilor, şi pentru a facilita interacţiunea dintre ei în cele mai bune condiţii.

De asemenea, noile farmacii sunt incluse în campania naţională "Coplată zero la 1000 de produse". Lansat cu succes în 2013, programul facilitează accesul pacienţilor care beneficiază de reţete compensate la tratamentul prescris, oferindu-le o gamă vastă de produse dedicate afecţiunilor cronice, fără ca aceştia să achite vreo diferenţă de plată. Mai multe informaţii sunt disponibile direct în farmacii sau pe www.farmaciiledona.ro.

Bucuresti, 30.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *