Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DONA continua campania “Coplata zero la 1000 de produse”

Reţeaua de farmacii DONA continuă campania națională “Coplată zero la 1000 de produse”. Lansat cu succes în 2013, programul facilitează accesul pacienţilor care beneficiază de reţete compensate, la tratamentul prescris, oferindu-le o gamă vastă de produse dedicate afecţiunilor cronice, fără ca aceștia să achite vreo diferenţă de plată.

”Deseori se întâmplă ca pacienţii să fie puşi în situaţia de a merge din farmacie în farmacie pentru a găsi varianta cea mai accesibilă pentru tratamentul lor. Și asta pentru că orice sumă pe care trebuie să o achite din buzunarul propriu, oricât de mică ar fi, poate avea un impact important în bugetul familiei. Din acest motiv, mulți pacienți renunță la medicația prescrisă, riscând să li se agraveze starea de sănătate. Din dorința de a preveni astfel de situații, am iniţiat campania «Coplată zero la 1000 de produse» prin care pacienții fideli DONA cu afecțiuni cronice își pot procura medicația prescrisă fără să mai achite coplata rețetei compensate”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing DONA.

Pentru a beneficia de coplată zero, clienţii DONA trebuie să îndeplinească cumulativ câteva criterii importante: să fie asiguraţi în cadrul sistemului public de asigurări de sănătate, să deţină o reţetă electronică valabilă și compensată în condițiile legii, indiferent de categoria de asigurați din care fac parte, și să fie titulari ai unui card de fidelitate DONA.

În plus, pacienții au în farmaciile DONA reduceri de până la 15% la coplată la o gamă variată de produse.

Campania se derulează până pe 31 decembrie 2015. Regulamentul de desfăşurare al campaniei este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant şi poate fi consultat în toate farmaciile DONA.

Bucuresti, 08.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *