metalshow

DONA a deschis in Bucuresti cea de-a cincea farmacie cu design nou

  • Farmaciile DonaTeste medicale gratuite și peste 400 de premii oferite în cadrul Tombolei Sănătăţii
  • 30 de farmacii DONA din 17 orașe au beneficiat până în prezent de decorare și reamenajare, investiția ridicându-se la suma de 1,5 milioane de euro.

Reţeaua DONA a deschis cea de-a cincea farmacie din Bucureşti cu design nou, în zona Piața Gemeni, respectiv pe strada Vasile Lascăr nr. 105. Inițiativa face parte dintr-un amplu proces de decorare și reamenajare la nivelul întregii rețele, cu scopul de a asigura mai mult confort, intimitate şi un spaţiu adecvat consilierii pacienţilor. Programul farmaciei este de luni până vineri, de la 8:00 la 21:00, sâmbăta de la 8:00 la 18:00, iar duminica farmacia va fi deschisă până la ora 16:00. Unitatea are și receptură.

Cu ocazia deschiderii, pacienții sunt așteptați cu multe surprize sănătoase: peste 400 de premii în cadrul Tombolei Sănătăţii și determinări gratuite de glicemie. Testările medicale vor avea loc în fiecare miercuri, joi şi vineri, în intervalul orar 14:30-19:30. De asemenea, toţi clienţii DONA care fac cumpărături de minimum 20 de lei, în perioada 24.11.2014 – 29.11.2014, se pot înscrie în Tombola Sănătăţii, ce include premii precum un televizor, o bicicletă pentru adulţi, un cântar electronic, genţi termoizolante, cupoane de reducere, vouchere valorice și multe altele.

Farmacia Dona Piata Gemeni

“Orice farmacie trebuie reamenajată odată la 7 ani. Procesul amplu de rebranding pe care l-am început anul acesta are în vedere modernizarea imaginii farmaciilor noastre, asigurarea unui confort sporit atât pentru pacienți, cât și pentru farmaciști, precum și alinierea la noua noastră poziționare – o farmacie cum toate ar trebui să fie”, a declarat Ovidiu Wencz, Director General DONA.

Primele farmacii amenajate după noul concept vizual au fost în Bucureşti, Timișoara, Iași, Galați, Braşov, Baia Mare, Brăila, Bacău, Piatra Neamț, Deva, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Pitești, Sighişoara, Vaslui, Turnu Severin, Zalău. În București, până în prezent au fost redeschise patru unități cu design nou, situate pe: Strada Liviu Rebreanu, numărul 13 A, bloc N 20, Bulevardul Corneliu Coposu, numărul 3-5, bloc 101, Bulevardul Ion Mihalache, numărul 197, respectiv Calea Giulești, numărul 133.

Bucuresti, 25.11.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *