free download 78 travel guides written by experts

Domnul Tjeerd Jegen, Director General real,- Hypermarket Romania, va parasi compania

pentru o noua provocare, urmand a-si continua cariera in afara METRO GROUP

Dupa doi ani si jumatate petrecuti in pozitia de Director General al real,- Hypermarket Romania, olandezul Tjeerd Jegen a decis sa accepte o alta provocare in cariera. In timpul mandatului sau, real,- a deschis 13 noi hipermarketuri în România, ridicând numărul total al acestora la 21 si a dat startul unei campanii puternice de marketing pentru a accelera vanzarile, a creste cota de piata si a intari pozitia real,- pe piata de retail din Romania.

“Dorim sa ii multumim Domnului Jegen pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru excelenta contributie avuta la dezvoltarea companiei real,- Hypermarket Romania. Ii dorim mult succes si multe realizari in viitoarea sa cariera” a declarat Domnul Didier Fleury, COO real,- Group Holding GmbH.
Succesorul Domnului Tjeerd Jegen va fi desemnat in scurt timp.

real,- Romania va continua investitiile in deschiderea de noi magazine, in crearea de noi locuri de munca stabile si in dezvoltarea de parteneriate puternice cu producatori si furnizori locali. Pentru a oferi clientilor o experienta unica la cumparaturi in magazinele real,-, noi campanii promotionale inovative si programe de loialitate vor fi dezvoltate in continuare.

Bucuresti, 10.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *