metalshow

Domina Imobiliare – prima agenție imobiliară 100% tehnologizată cu ajutorul serviciilor Softlead

Agenția de Real Estate Domina Imobiliare, ce deține birouri în București și Târgu-Jiu, anunță demararea proceselor de tehnologizare a instrumentelor și aplicațiilor dedicate fluxurilor de lucru, alegând ca partener și colaborator Softlead.

Astfel, în următoarele luni, Domina Imobiliare va finaliza extinderea sistemului integrat de management al ofertelor, semnării digitale a contractelor, raportare internă (pentru agenții imobiliari) și externă (pentru clienți), precum și a platformei web, crescând cu peste 70% transparența și acuratețea interacțiunii cu fiecare dintre clienți. De asemenea, Domina Imobiliare va reuși, prin toate aceste procese, să stabilizeze la nivel local poziția de lider, nu doar prin creșterea portofoliului de proprietăți și de clienți, ci și prin servicii care promit o adaptare exactă a cerințelor cu ofertele gestionate.
Portofoliul de aplicații și de instrumente cu ajutorul cărora Domina Imobiliare operează activitățile imobiliare includ: CRM imobiliar, platforma web și aplicații de mobil dedicate.

Domina Imobiliare

Prin colaborarea inițiată cu Softlead, agenția Domina Imobiliare va beneficia de servicii de consultanță, precum și de preluarea dezvoltării întregului portofoliu de instrumente și de aplicații digitale.

“De la semnarea electronică a contractelor, prin întâlniri directe agent imobiliar – proprietar, până la administrarea ofertelor, la posibilitatea de a înregistra și vizualiza statistici complete referitoare la activitatea agenților, colaboratorilor, datelor cu privire la proprietăți, la gestionarea obiectivelor de vânzări, toate acestea sunt funcționalități pe care le-am gândit în mod complex, complet și integrat, pentru a digitaliza activitățile agenției și pentru a transforma Domina Imobiliare într-un real sprijin pentru parteneri, fie ei proprietari, dezvoltatori, cumpărători sau proprietari sau, de ce nu, investitori care doresc acces la o analiză corectă a pieței de profil. Cu ajutorul instrumentelor pe care le avem, putem oferi sprijin fiecăruia dintre partenerii menționați, într-un mod transparent, optim și facil”, Ruben Drăghici, Director General Domina Imobiliare.

Prin colaborarea cu Softlead, Domina Imobiliare va beneficia de expertiză în creionarea funcționalităților tehnice ce vor duce CRM-ul existent la următorul nivel, asigurând analiza de business, consultanță, dezvoltarea ulterioară, implementarea corectă din punct de vedere tehnic, precum și testarea aplicațiilor și platformei web în raport cu obiectivele stabilite de client.

“În contextul în care casele și sistemele inteligente dedicate devin tot mai prietenoase pieței din România, în care târgurile de oferte imobiliare oferă posibilitatea vizionărilor virtuale, agențiile de imobiliare trebuie să se alinieze cerințelor și să investească într-o prezență digitală, atât ca beneficiu oferit angajaților, cât în raport cu nevoia proprietarilor și cumpărătorilor”, Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *