free download 78 travel guides written by experts

Domina gaming-ul cu cea mai performanta placa de baza, Fatal1ty X79 Champion

Incepand al doilea an de parteneriat ASRock/Fatal1ty, ASRock a gasit o modalitate unica de a coopera cu Fatal1ty pentru a dezvolta cea mai performanta si cea mai sigura serie de placi de baza. ASRock a lansat noua platforma de gaming – “Falal1ty X79 Champion”. Ca si majoritatea placilor destinate nivelului de entuziasti de pe piata, placa de baza Fatal1ty X79 Champion este echipata cu o multime de functii.

“Gamer-ul legendar Johnathan Fatal1ty a comentat: “Viziunea mea pentru hardawer-ul Fatal1ty este permiterea gamerilor sa se concentreze asupra competitiei fara a duce grija echipamentului. Extrem de fiabila, placa de baza Fatal1ty X79 Champion a fost realizata cu toate elementele esentiale unei platforme puternice. Spre exemplu, tehnologia Fatal1ty Mouse Port, ofera cel mai precis control pentru pentru a imbunatati modul de joc. XFast 555 Technology garanteaza gamerilor performante ale conexiunilor LAN si USB de 5 ori mai rapide cat si cresterea de performanta a intregului sistem.”

“Bazat pe chipset-ul X79/ platforma Sandy Bridge-E, aceasta masinariede gaming vine echipata cu specificatii extreme. Design-ul Dual-Stack MOSFET asigura o sursa de putere mai stabila si mai eficienta catre CPU. Chip-ul onboard Creative SoundCore 3D cu functia Premium Headset Amplifier (PHA) ofera sunet incredibil si audio mai clar gamerilor.” a spus James Lee, VP al ASRock Sales and Marketing. “Pasiune pentru performanta! Calitatea este lucrul pe care il reprezinta produsele brandului ASRock/Fatal1ty.

Hardware Premium

“Plina ochi” este o afirmatie modesta – placa vine echipata cu Digi Power, Premium Gold Caps si 12 + 2 Power Phase Design fiind capabila sa ofere capacitate de overclocking extraordinara si performante imbunatatite la cea mai scazuta temperatura. De asemenea include 5 sloturi PCIe 3.0, ofera suport pentru SLI/CrossFireX, Dual Gigabit LAN, 12 porturi USB 3.0, tehnologie Fatal1ty Mouse Port si 8 sloturi DDR3 DIMM ce pot suporta pana la 2500+(OC)MHz.

Functia speciala o reprezinta Fatal1ty Mouse Port. Este o tehnologie personalizabila pentru gamerii PC care utilizeaza F-Stream (proprietar ASRock); avand la dispozitie o gama larga de rate polling de la 125 Hz la 1000 Hz, gamerii pot obtine controlul precis al mouse-ului.

Dual-Stack MOSFET

De indata ce scoti Fatal1ty X79 Champion din cutie, elementul cel mai captivant este design-ul radiatorului elegant. Sub radiatorul de dimensiuni generoase, utilizatorii vor fi uimiti de design-ul Dual-Stack MOSFET (DSM). DSM este un design inovator de tranzistori MOSFET. Suprafata matritei de siliciu este marita prin implementarea a doua matrite pe un MOSFET. Cu cat este mai mare suprafata matritei, cu atat mai mica este rezistenta Rds(on), asadar sursa de putere pentru CPU Vcore este mult mai eficienta.

Tehnologie Creative SoundCore3D cu Premium Headset Amplifier (PHA)

Gaming-ul performant incepe cu o placa de baza performanta. Echipat cu chip-ul de silicon Creative SoundCore 3D, Fatal1ty X79 Champion asigura utilizatorilor cel mai bun sunet.

Alimentat de procesorul de voce si audio quad-core Sound Core3D™, placa de baza Fatal1ty X79 Champion poate oferi experienta de sunet exceptionala gamer-ilor extremi! Acest chip revolutionar ofera cateva functii captivante precum tehnologii de sunet THX TruStudio PRO™, CrystalVoice™, EAX 1.0 to 5.0 si Scout Mode™. Scout Mode™ va permite sa auziti inamicii de la mare distanta, oferind un avantaj tactic deosebit in lupta.

Pentru gamerii seriosi si entuziastii care nu pot suporta un audio mediocru, ASRock Premium Headset Amplifier (PHA)* ofera latime de banda mai larga, rate slew mai inalte cu zgomot redus si distorsiuni mai putine. De asemenea sustine casti high-end de pana la 250 Ohm, ce ofera un audio clar utilizatorilor. Pentru a obtine sunetul clar fara zgomot, gamerilor seriosi n-ar trebui sa le lipseasca design-ul de ultima ora Premium Headset Amplifier.
*PHA este suportat numai de audio frontal.

HyperDuo Plus™ Technology

Obtine boost de performanta de 14 ori mai bun! Echipata special cu controller Marvell SE9230, placa de baza Fatal1ty X79 Champion sustine HyperDuo Plus™ Technology. In timp ce SSD-ul si HDD-ul sunt conectate, tehnologia HyperDuo Plus™ incorporeaza unitatea SSD in memoria cache a unitatii HDD pentru a oferi performante SSD.

V-Probe™ / Post Status Checker (PSC)

ASRock ofera o multime de unelte usor de utilizat pentru a facilita overclocking-ul. V-Probe™ este un set de 7 puncte de detectie, ce permite overclockerilor sa obtina rapid si cu usurinta citirile de voltaj prin multitester. Post Status Checker (PSC) efectueaza un test de diagnoza atunci cand utilizatorii pornesc aparatul. Emite o lumina rosie petru a indica daca CPU-ul, memoria, conexiunea VGA sau mediile de stocare nu functioneaza in parametri normali.

Placile de gaming din seria ASRock / Fatal1ty sunt proiectate cu functiile high-end necesare gamerilor si cu nimic din ceea ce nu doresc. Placa de baza Fatal1ty X79 Champion nu face exceptie, oferind un set bun de configuratii overclocking si o multime de optiuni hardware. Mai mult decat atat, placa este marcata de aplicatiile software versatile, precum tehnologie XFast 555 Technology, F-Stream, UEFI System Browser, OMG (Online Management Guard), Internet Flash, etc. Cu combinatia perfecta de hardware si software, utilizatorii extremi pot beneficia de asigurare overclocking/gaming numai de la ASRock!

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *