Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Domeniile Clos des Colombes – restaurant, vie si crama

va asteapta zilnic la mare intreg anul

Sambata, 22 martie, a avut loc inaugurarea oficiala a Domeniilor Clos des Colombes – restaurant, vie si crama situate langa statiunea Olimp. In prezenta a numerosi participanti, printre care prefectul judetului Constanta, domnul Danut Culetu si primarul comunei 23 August, domnul Mugur Viorel Mitrana, Anne Marie Rosenberg, o frantuzoaica stabilita de 7 ani in tara noastra a inaugurat Domeniile Clos des Colombes ce ii asteapta zilnic, intreg anul, aproape de mare pe toti cei ce doresc sa guste un vin bun in cadrul unui restaurant in care sunt servite mancaruri alese, gatite de un bucatar francez. “Acum sapte ani am achizitionat aceasta proprietate, aflata atunci in ruine. S-a muncit mult in tot acest timp si am reusit ca anul acesta sa inauguram Domeniile Clos des Colombes. Restaurantul Le Clos ofera posibilitatea de rezervare pentru ocazii speciale (celebrari, mese festive la incheierea unor evenimente, nunti sau botezuri etc.)” a declarat Anne Marie Rosenberg. “Le Clos aduce in Romania si brunch-ul adevarat – disponibil duminica pe baza de programare (realizata la tel.: 0241-73.20.77 / 0754-02.71.24 / 0732-00.72.00/ sau e-mail: contact [at] closdescolombes.eu) si servit intre 11.30-15.30. Pentru grupuri de persoane ce vin pe baza de rezervare se pot face meniuri speciale cu mai multe preparate cu specific romanesc.”

Le Clos Des Colombes este locul ideal pentru evenimente familiale si profesionale. Meniul bogat cuprinde mancaruri traditionale si specialitati frantuzesti. Se poate opta pentru brunch sau pentru degustari. Brunch-ul restaurantului Le Clos este o ocazie de intalnire intre prieteni, familie, aniversari…in jurul unui bufet divers si variat pentru toate gusturile si toate varstele. Astfel la restaurantul Le Clos clientii vor putea regasi spiritul brunch–ului anglo-saxon cu un pahar de Mimoza, viennoiseries, pancakes, muffins, scones, sucuri de fructe proaspete, cafea, ciocolata, ceai. Clientii vor aprecia la bufet salatele variate, legumele proaspete, terinele, clatitele sarate, quiches, pestele. Apoi un platou cald din „Bucataria Lumii” – exemplu: paella, osso bucco, cocos in vin, couscous, tagine, blanchet de vitel – va fi servit la masa. La sfarsit bufetul desertului care va incanta gurmanzii cu cheesecakes, crumbles, inghetata casei… Pot fi acomodate grupuri pentru conventii, seminarii, coctail-uri sau serate private: nunti, aniversari pana la 100 de persoane in restaurant si mult mai multe in parc pentru o seara folclorica, o cina gastronomica sau un ospat campenesc. Clos des Colombes este la dispozitia celor interesati pentru a studia impreuna cea mai buna organizare.

Vinurile
Domeniului Clos des Colombes sunt vinificate, maturate in barrique de lemn francez si roman si imbuteliate chiar pe proprietate. Anne Marie Rosenberg provine dintr-o familie cu traditie in productia vinului, fiind a douasprezecea generatie care urmeaza acest drum. Are studii de specialitate, iar in Romania Anne Marie Rosenberg se implica activ in fiecare etapa a realizarii vinului astfel incat produsul final sa fie unul de inalta calitate. Cele trei sortimente de vinuri sunt: Sauvignon Blanc – un vin alb foarte aromat -, Terra Alba – un vin alb care provine dintr-un amestec subtil de Feteasca Alba si Riesling italian, culoarea sa fiind un galben deschis – si Terra Rossa – un vin de tip Bordeaux, asamblat din Merlot si Cabernet Sauvignon. Viile Clos de Colombes au o vechime de 20 de ani. Lucrarile de intretinere sunt efectuate in mare majoritate manual, asigurand cea mai buna calitate.

Domeniul Clos des Colombes are si o crama ce poate fi vizitata. Toti cei interesati pot de asemenea achizitiona vinul produs aici direct de la producator.

Pentru rezervari:
Tel. : 0241-73.20.77 / 0754-02.71.24 / 0732-00.72.00/ e-mail: contact [at] closdescolombes.eu
//www.closdescolombes.eu/

23 August/Olimp, 24.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *