free download 78 travel guides written by experts

Dolce Sport si-a pus echipament nou pentru marile competitii ale verii

Începând cu 1 iunie 2012, de la ora 18.30, Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, îşi întâmpină galeria de fani cu un nou vizual, care se asortează cu marile competiţii ale verii pe care le difuzează, campionatul Euro 2012 şi Jocurile Olimpice de la Londra. Cu această ocazie, toţi abonaţii Dolce vor putea urmări gratuit în perioada 1 iunie-1 iulie 2012 canalul Dolce Sport, indiferent de tipul de pachet ales pentru serviciul de televiziune.

Sigla, grafica şi imaginea Dolce Sport au un font nou şi modern, care să se potrivească vizual cu fontul folosit în sub-brandurile Romtelecom, iar simbolul grafic a fost dezvoltat în format 3D. Pachetul grafic este foarte dinamic şi aliniat la cele mai înalte standarde din domeniu. Aici puteţi viziona unul dintre noile promo-uri ale postului, care integrează noul vizual.

„Noua identitate vizuală a postului este o consecinţă firească a dezvoltării accelerate a posturilor Dolce Sport în cei aproape doi ani de la lansare, iar brandul trebuie să reflecte evoluţia acestei realităţi. Noul brand este mai dinamic, mai expresiv, mai puternic şi mult mai aproape de identitatea brandului Romtelecom şi a sub-brandurilor sale. Brandul Dolce Sport este deja cunoscut de circa 80% dintre români şi a reuşit să adauge o notă de divertisment seriozităţii şi competenţei cu care este asociat brandul Romtelecom”, afirmă Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

La rândul său, Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport, spune că „am ales acest moment pentru a face schimbarea de brand pentru ca urmează o vară fierbinte pe Dolce Sport, cu multe competiţii de anvergură, precum Euro 2012 şi Jocurile Olimpice, care vor fi transmise în direct. Suntem, de altfel, singura televiziune care difuzează cele mai tari competiţii sportive ale anului, pe lângă transmisiunile deja consacrate.”

Pentru că îşi doreşte ca atmosfera de pe teren să fie trăită de toţi clienţii Dolce, existenţi sau noi, Romtelecom dă liber la vizionarea Dolce Sport 1, difuzând gratuit, în perioada 1 iunie-1 iulie 2012, acest canal pentru toţii clienţii săi de televiziune. Indiferent de tipul de pachet, pentru clienţii serviciului de televiziune prin satelit şi pentru cei IPTV canalul va fi disponibil pe poziţia 101.

Bucuresti, 01.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *