free download 78 travel guides written by experts

Doi antreprenori români lansează platforma specializată de booking ViziteazaDelta.ro, în urma unor investiții de 130.000 euro

Doi antreprenori români, Dragoș Cătălinoiu Gociman și Gabriel Iliescu, lansează cu ocazia Târgului de Turism al României, care va avea loc în perioada 22-25 februarie 2018 la Romexpo București, prima platformă de prezentare, rezervare și vânzare a unei destinații turistice din România, ViziteazaDelta.ro, în urma unor investiții de aproximativ 130.000 euro.

”Până în prezent, am alocat acestui proiect din fonduri proprii circa 130.000 euro, iar în următorul an intenționăm să mai investim încă 70.000 euro, bani care vor proveni tot din fonduri proprii”, a declarat Dragoș Cătălinoiu Gociman, unul dintre inițiatorii proiectului ViziteazaDelta.ro.

Platforma de booking ViziteazaDelta.ro este specializată în promovarea de pachete turistice integrate (asta înseamnă: servicii de cazare, transport, masă, excursii, agrement într-un singur loc) și este la ora actuală prima și singura platformă din România, care oferă servicii turistice integrate pentru destinația Delta Dunării. În dezvoltarea platformei, cei doi antreprenori au primit consultanță de la MaxiTours, un important tour-operator european.

”Principalele beneficii pe care turiștii le pot avea dacă decid să folosească platforma noastră este că pot să își creeze singuri vacanțele sau evenimentele corporate, pe principiul “Do it yourself” și că au parte de asistență turistică permanentă 24 de ore, șapte zile din șapte la destinație, întrucât avem reprezentanți ViziteazăDelta.ro care pot să îi ajute să rezolve la fața locului orice fel de cerință suplimentară ar avea”, a mai spus Dragoș Cătălinoiu Gociman. Antreprenorul a adăugat că platforma are deja o echipă de 21 angajați și un departament dedicat organizării evenimentelor Corporate în Delta Dunării.

Gabriel Iliescu (stanga) si Dragos Catalinoiu Gociman (dreapta), ViziteazaDelta.ro

 

”Anticipăm că în primul an de funcționare, după lansarea oficială, vom avea vânzări de pachete turistice în valoare de aproximativ 3 milioane de euro. Credem că la fel ca noi, românii au încredere în turismul românesc și văd în Delta Dunării o destinație turistică europeană de top”, a afirmat, la rândul său, Gabriel Iliescu, co-inițiator al ViziteazaDelta.ro.

Antreprenorul crede că Delta Dunării poate fi acea ”locomotivă” capabilă să facă din România un punct de atracție pe harta turistică a lumii.

Un sejur de weekend în Delta Dunării prin ViziteazaDelta.ro pornește de la 98 euro/persoană pentru un weekend de trei zile/două nopți în regim All Inclusive (include transferul cu o
ambarcațiune rapidă, cazare la minim 3*, pensiune completă și posibilitatea de a realiza excursii opționale către diferite zone din Delta Dunării) și poate ajunge până la 300 de euro și chiar mai mult pentru un pachet VIP (include printre altele: transfer cu elicopterul, ambarcațiuni VIP la dispoziție 24h/24, servicii de concierge personal).

Detalii suplimentare despre cei doi antreprenori

Dragoș Cătălinoiu Gociman a lucrat în media 17 ani, printre angajatorii săi figurând nume precum: Radio 21, Europa FM sau Kiss FM, iar din 2010 a investit în Delta Dunării în dezvoltarea unui complex turistic. Pasiunea lui Dragoș pentru Deltă se datorează și faptului că a activat în cadrul unor organizații neguvernamentale, precum Asociația Patronală a Turismului din Delta Dunării, Asociația Litoral Delta Dunării, dar și în cadrul Asociatiei “Biroul Român de Turism de la Bruxelles”.

Gabriel Iliescu a lucrat 11 ani în domeniul resurselor umane în companii multinaționale, iar cea mai înaltă poziție ocupată a fost aceea de Senior Manager în compania Cosmote România (în prezent, Telekom Romania). Din 2014, Gabriel Iliescu a devenit antreprenor și a continuat să realizeze proiecte în domeniul resurselor umane, alături de o echipă tânără de specialiști. Împreună au făcut legătura între HR și turism, prin intermediul unor programe de team-building, special create pentru segmentul Corporate.

Detalii suplimentare despre ViziteazaDelta.ro

ViziteazaDelta.ro reprezintă o platformă completă și integrată de promovare și rezervare a serviciilor turistice din Delta Dunării. Echipa ViziteazaDelta și-a propus ca până în 2021 să aducă 1.000.000 de turiști în Delta Dunării și să crească semnificativ gradul de ocupare a hotelurilor, pensiunilor și gospodăriilor din localitățile Deltei atât în sezon, extra-sezon, cât și în timpul săptămânilor obișnuite din an. Pentru dezvoltarea acestui proiect, cei doi antreprenori au colaborat și cu parteneri externi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați: ViziteazaDelta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *