Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dogan Media International a lansat site-ul WOWbiz.ro

DOGAN Media International a lansat site-ul tabloid, mobisite-ul precum si comunitatea Facebook WOWbiz.

“WOWbiz.ro este un produs online complet, cu continut original, nu este doar o prelungire a emisiunii. Intram in competitie directa cu site-urile tabloid de top din Romania si avem incredere ca, avand in spate o echipa dedicata foarte experimentata, vom avea succes”, a declarat Lucian Romascanu, director executiv Kanal D.

“Venim pe piata media cu un produs absolut modern din toate punctele de vedere: grafica de exceptie ce pune in valoare continutul editorial, abordari cu totul speciale ale subiectelor la zi, exclusivitati, totul, intr-un cuvant: WOW!”, spune si Ana Nita, redactor sef al proiectului WOWbiz.ro.

Site-ul prezinta atat continut original, produs de o echipa dedicata de jurnalisti online cat si cele mai importante subiecte din presa tabloida locala si internationala. Site-ul beneficiaza si de exclusivitatea preluarii celor mai tari momente din emisiunea WOWbiz, de la Kanal D iar, in curand, vor exista transmisiuni video live de la diverse evenimente importante. Cititorii sunt invitati de asemenea sa participe la realizarea continutului, cele mai bune subiecte fiind recompensate.

Site-ul a fost realizat, din punct de vedere tehnic si design de compania PUBLYO iar spatiile publicitare sunt administrate de THINKDIGITAL, partener Facebook, Microsoft Advertising / Skype precum si al mai multor publisheri de pe piata locala.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *