Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Document Management – de la nevoie la implementare

Cel mai nou eveniment Agora Technology Conferences prezintă soluţii pentru managementul documentelor pe 25 iunie 2008 la Bucureşti

CIO COUNCIL şi Agora Media organizează conferinţa „Document Management”, care va avea loc miercuri, 25 iunie 2008, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, începând cu ora 09:30.

Cel de-al patrulea eveniment Agora Technology Conferences (ATC) se adresează persoanelor de decizie şi directorilor IT din marile companii din România, companii cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro şi directorilor de IT din Administraţia Publică Centrală.

Activitatea umană contemporană, este, printre altele, o imensă sursă generatoare de hârtii, indiferent că este vorba de documente care intră sub incidenţa legilor sau de simple mesaje destinate comunicării interumane. Nu este vorba doar de gestiunea eficientă a hârtiei fizice, cât, în special, de gestionarea documentelor prin intermediul soluţiilor oferite de tehnologia informaţiei.

Conferinţa ATC dedicată soluţiilor de Managementul Documentelor îşi propune să demonstreze clar viabilitatea unor asemenea soluţii şi avantajele adoptării lor pentru descongestionarea şi eficientizarea activităţilor economice. IT-ul este pregătit la ora actuală să gestioneze eficient tot ceea ce înseamnă document. Întrebarea care se pune este: Sunt şi oamenii şi, implicit, instituţiile pregătite să renunţe la obiceiuri şi practici împământenite pentru a-şi uşura o viaţă tot mai alertă şi mai supusă stresului?

Adobe România, S&T, Ager Business Tech, ELO Digital, Unitech Electronics, Docentris, Star Storage şi SIVECO România vor prezenta soluţii, servicii şi provocări pentru sistemele informatice din instituţiile româneşti, care trebuie să gestioneze şi să stocheze rapid şi eficient o mulţime de date. Prezentările, demonstraţiile şi dezbaterile din cadrul conferinţei se vor axa pe conceptele şi soluţiile IT&C de ultimă oră legate de nevoile acestor companii de a obţine rapid răspunsuri pentru a putea lua decizii.

„Volumul documentelor pe care o organizaţie le are de administrat creşte exponenţial de la an la an. Majoritatea companiilor româneşti au realizat deja că au nevoie de o soluţie de document management, atât pentru a fi mai eficiente, cât şi pentru a se alinia cu legislaţia din domeniu, dar foarte puţine dintre ele au trecut la implementare. Această conferinţă îşi propune să prezinte soluţii concrete care să determine companiile româneşti să treacă de la faza de conştientizare a nevoii la cea de implementare a unei soluţii.”, spune Romulus Maier, Director General Agora Media S.A.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, portalul acasa.ro, Clubafaceri.ro, eWeek România, Agora News, PC Magazine şi Channel Partner România.

Despre ATC
Conferinţele de Tehnologie Agora (ATC) reprezintă o suită de conferinţe menite a oferi soluţii concrete pentru administraţia publică centrală şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom, utilităţi şi marile companii. ATC sunt organizate în Bucureşti împreună cu instituţii ale statului, cum ar fi MCTI, ASSI sau cu organizaţii de profil, cum sunt CIO Council şi Institutul Bancar Român.
Publicul ţintă ATC sunt directori de IT, Chief Information Officers, persoane de decizie, persoane care stabilesc bugetele de achiziţii în marile corporaţii.
Conferinţele ATC sunt organizate în parteneriat cu revista eWeek România, numărul revistei care precede conferinţa fiind dedicat temei respective.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.agora.ro/conferinte .

Despre CIO Council
CIO COUNCIL este o structură de promovare şi susţinere a celor mai bune practici internaţionale, de pe poziţii de independenţă şi echidistanţă faţă de furnizorii de produse şi servicii de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC). Rolul asociaţiei CIO COUNCIL este acela de a susţine profesionalizarea pieţei româneşti, de a susţine profesioniştii români pentru a accede în aceste poziţii şi de a dovedi calităţile necesare. CIO COUNCIL a devenit un partener apreciat al marilor organizatori de conferinţe datorită valorii adăugate pe care o aduce, a independenţei opiniilor, a echidistanţei şi a expertizei profesionale. În acest sens asociaţia se bucură de colaborarea Institutului Bancar Roman, IDG, FinMedia şi din acest an cu grupul Agora Media.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.ciocouncil.ro .

Despre Agora Media
Agora Media S.A. este un trust de presă specializat pe tehnologia informaţiei, comunicaţii şi afaceri, având în portofoliu atât revistele tipărite (PC Magazine Romania, eWeek România, Channel Partner România) cât şi în format electronic CD, DVD şi on-line. Un alt domeniu în plină dezvoltare îl reprezintă conferinţele: conferinţele business-to-business din ţară “SolePAD”, conferinţele business-to-business din Bucureşti “ATC” şi conferinţa internaţionala Open Source/Free Software “eLiberatica”.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.agora.ro .

Bucuresti, 24.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *