free download 78 travel guides written by experts

Document Management – complexitate tot mai mare

La ora actuală soluţiile de document management nu mai înseamna simpla trecere de la hârtie la documente electronice, ci o întreagă gestiune a documentelor oricărei companii

CIO COUNCIL şi Agora Media au organizat astăzi conferinţa „Document Management”, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia.
Cel de-al patrulea eveniment Agora Technology Conferences (ATC) s-a adresat persoanelor de decizie şi directorilor IT din marile companii din România, companii cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro şi directorilor de IT din Administraţia Publică Centrală.

Conferinţa ATC dedicată soluţiilor de Managementul Documentelor şi-a propus să demonstreze clar viabilitatea unor asemenea soluţii şi avantajele adoptării lor pentru descongestionarea şi eficientizarea activităţilor economice.

“Subiectul este foarte interesant pentru mulţi dintre noi. Din fericire, piaţa unor astfel de soluţii este suficient de fragmentată. Dacă în alte zone deja am asistat la o concentrare foarte mare a pieţei, în aceasta zonă utilizatorii deţin încă puterea de a alege. O mare parte din companii are nevoie de soluţii de gestionare a conţinutului şi în acest sens cred că partenerii de la această conferinţă sunt reprezentativi. Soluţiile lor merită luate în calcul şi sunt ceea ce le trebuie organizaţiilor”, a spus Felix Enescu, Preşedintele CIO Council.

Prezentările, demonstraţiile şi dezbaterile din cadrul conferinţei susţinute de reprezentanţii Adobe, SIVECO, S&T, Star Storage, ELO Digital, Docentris, Unitech Electronics, Ager Business Tech şi MGT Educaţional s-au axat pe conceptele şi soluţiile IT&C de managementul documentelor, de ultimă oră, legate de nevoile tuturor companiilor şi instituţiilor de a obţine rapid răspunsuri pentru a putea lua decizii.

Bucuresti, 25.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *