metalshow

Docu Guard devine Iron Mountain, in Europa Centrala

Iron Mountain Incorporated, lider mondial in protejarea si administrarea informatiilor, si-a consolidat intrarea pe piata din Europa Centrala si din Romania prin integrarea companiei regionale Docu Guard, a carei achizitie a fost definitivata in august 2004. Procesul de fuzionare a culminat la sfarsitul anului trecut, prin rebranduirea totala a companiei, in prezent birourile locale fiind complet integrate, inclusiv din punct de vedere al brandului, metodologiei si resurselor, in grupul global. Iron Mountain ajuta companii din intreaga lume sa-si diminueze costurile si riscurile privind protectia si administrarea informatiilor. Oferta companiei include solutii complete pentru administrarea unor volume mari de documente, de protectie a datelor si de distrugere a documentelor; totodata,  compania detine cunostintele si experienta necesare pentru a face fata unor provocari complexe in domeniul informatiilor, cum ar fi costurile de  depozitare, litigiile, conformitatea cu reglementarile in vigoare si recuperarea datelor in caz de dezastru.

“Rebranduirea companiei Docu Guard si integrarea sa cu succes in familia Iron Mountain demonstreaza hotararea Iron Mountain de a oferi servicii pietelor locale si Europei Centrale. Companiile locale pot apela acum la resurse globale fara egal pentru a-si proteja si depozita informatiile”, a spus Domnul Danu M. Temelie, Director de Vanzari si Marketing pentru Europa Centrala. ”Sunt foarte mandru de aceasta integrare si am convingerea ca ne putem astepta la o crestere semnificativa pe piata romaneasca. Vom porni de la solida reputatie de care se bucura Iron Mountain in prezent si vom continua sa ne extindem pe pietele Europei Centrale unde exista imense oportunitati de a ne spori prezenta si de a ne face mai cunoscute brandurile’’.

Fondata in 1951, compania Iron Mountain este un partener de incredere pentru mai mult de 90,000 de clienti din America de Nord, Europa, America Latina si tarile din zona Pacificului. Avand peste 17,000 de angajati in toata lumea si vanzari de 2.1 miliarde de dolari in 2005, compania ofera deja solutii de outsoucing pentru unele dintre cele mai mari companii din Romania.

Iron Mountain ofera servicii pentru protejarea si administrarea informatiilor, precum si tehnologii pentru toate mediile de inregistrare si orice format (hartie, digital, film, banda, etc.). Externalizarea administrarii documentelor catre o companie ca Iron Mountain contribuie la reducerea riscurilor de administrare a informatiilor din punct de vedere al respectarii normelor in vigoare, al litigiilor sau dezastrelor si, de asemenea, reduce costurile de protejare si stocare a datelor.

Administrarea informatiilor este un domeniu dinamic si de aceea este vitala alegerea unui partener care sa fie permanent la curent cu normele in vigoare in acest domeniu. Faptul ca o companie isi stocheaza datele tot asa cum o facea si cu sapte ani in urma este primul semn ca are neaparat nevoie sa-si reorganizeze sistemul de administrare a datelor si ca trebuie sa ia in calcul  utilizarea unui program bun de administrare a informatiilor.

Bucuresti, 1.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *