free download 78 travel guides written by experts

Doctorul Hank Lawson vine la Universal Channel incepand de sambata, 20 octombrie, ora 19.00,

in sezonul 3 al serialului „Pacienti de lux”

Sezonul 3 al serialului Pacienți de lux începe, în premieră la Universal Channel, sâmbătă, 20 octombrie, ora 19.00! Urmăriți ce se mai întâmplă în viața doctorului Hank Lawson (interpretat de Mark Feuerstein) în noile episoade difuzate săptămânal.

Cu puțin timp în urmă era o celebritate în comunitatea medicilor din New York City. Peste noapte, Hank se trezește fără job, părăsit de logodnică și fără nicio opțiune, după o decizie greșită pe care a luat-o la spital. Fratele lui mai mic, Evan (Paulo Costanzo), îl convinge pe Hank să-l însoțească într-un weekend la Hamptons. Când frații ajung la o petrecere și unul dintre miliardarii din Hamptons are nevoie de îngrijiri medicale, Hank îl salvează. Intervenția lui atrage atenția tuturor și, curând, doctorul este sunat de tot felul de oameni bogați care au probleme de sănătate.

La sfârșitul weekend-ului, HankMed fusese deja înființată. Cu Evan președinte al companiei, și cu ambițioasa Divya (Reshma Shetty) drept doctor asistent, Hank devine “medic angajat” pentru înstăriții din Hamptons. Veștile circulă repede, mai ales când este vorba despre un doctor tânăr și talentat. Dar nu numai cei bogați apelează la serviciile clinicii HankMed, ci și mulți localnici care au nevoie de îngrijiri, iar Hank este foarte fericit să le vină în ajutor.

Pe măsură ce timpul trece, iar ei se obișnuiesc cu noile lor existențe, cei doi frați se confruntă și cu probleme. Cu tatăl recent întors în viețile lor – Eddie (Henry Winkler), cu recenta logodnă a lui Evan cu Paige (Brooke D’Orsay) și iminenta plecare a lui Jill (Jill Flint) de la Hamptons Heritage, Hank și Evan află destul de repede că viața în Hamptons nu este întotdeauna ca o plimbare pe plajă.

Nu pierdeţi primul episod al sezonului 3 din PACIENȚI DE LUX sâmbătă, 20 octombrie, ora 19:00, la UNIVERSAL CHANNEL! Serialul este difuzat sâmbăta, de la ora 19:00.

Bucuresti, 18.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *