free download 78 travel guides written by experts

Doctorii Ozana si Cristian Moraru au participat la cel mai mare congres

international de Oftalmologie al Italiei

În perioada 10-11 octombrie, doctorii Ozana şi Cristian Moraru de la Centrul Oftalmologic Oculus au fost invitaţi la cel mai mare congres internaţional de Oftalmologie al Italiei, "Videocatarattarefrattiva 2014", pentru a susţine ca moderatori sesiunile de chirurgie live şi pentru a prezenta propriile tehnici de rezolvare chirurgicală a traumatismelor oculare şi a cataractei traumatice.

Lucrările şi prezentările video ale operaţiilor efectuate de Dr. Moraru au fost intens aplaudate şi apreciate de peste 700 de participanţi la congres, sesiunile dovedindu-se a fi extrem de atent urmărite, interactive şi intens dezbătute de aceştia. Alături de doamna doctor Ozana Moraru şi-au susţinut prezentările şi alţi specialist in chirurgia refrativă din mai multe ţări europene precum: Germania, Franţa, Cehia, Rusia, Olanda, Spania, Franta, Elvetia, Italia.

În cea de-a patra zi de şedere la Milano, a urmat o altă conferinţă, "Centurion Council Meeting", la care au participat 14 din cei mai apreciaţi chirurgi oftalmologi din Europa. Doctorii Moraru în calitatea lor recunoscută de "Key opinion leader" europeni pe acest segment chirugical, au fost invitaţi să prezinte doua lucrări pe tema celor mai noi tehnologii în chirurgia polului anterior ocular.

Bucuresti, 15.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *