metalshow

Dobrovolschi le da clasa celor 3 colegi de suferinta pe www.stimcevorfemeile.ro

Cel de-al treilea episod mult aşteptat din campania Diva Universal, “Ştim ce vor femeile” a fost postat astazi, 22 martie pe site-ul www.stimcevorfemeile.ro. Acesta este o continuare a primelor două (apărute pe 8, respectiv 15 martie), în care cei 4 bărbaţi celebri, Mihai Dobrovolschi, Virgil Ianţu, Marius Vizante şi Adrian Despot încearcă să înveţe mai multe lucruri despre femei, urmărind împreună serialele Diva Universal.

Dacă în primul episod Ianţu a ţinut o pledoarie în favoarea Aliciei Florick din „Soţia perfectă”, iar în cel de-al doilea, Marius Florea Vizante a jucat perfect un rol inspirat din serialul „Mediumul”, a venit rândul lui Dobrovolschi să le dea clasă celor 3 colegi de suferinţă în episod cu numărul trei. El dovedeşte că a urmărit-o atent pe Claudia Joy din „Soţii de militari”, pentru a-şi da seama cum ar putea sa fie un partener mai bun pentru femeia din viaţa lui.

Mihai Dobrovolschi, Virgil Ianţu, Marius Vizante şi Adrian Despot ştiu că femeile sunt complicate, aşadar s-au supus de bunăvoie unui regim de autoperfecţionare, întâlnindu-se ca băieţii în serile când sunt difuzate serialele Diva. Intruchipând patru tipuri de bărbaţi diferiţi: disciplinatul, inteligentul, volubilul şi atentul, fac eforturi să înţeleagă împreună ce vor femeile. Rezultatele întâlnirilor pe www.stimcevorfemeile.ro.

Nu pierde pe 29 martie ultimul filmuleţ în care Adrian Despot se remarcă printr-un rol de zile mari, inspirat din serialul „În jungla oraşului”.

Bucuresti, 22.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *