metalshow

Dobanzi speciale de sarbatori

BCR va pregateste de Sarbatori – dobanzi speciale la creditul DIVERS EXTRA BCR

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera reduceri, de pana la 2,1 p.p., la creditele de nevoi personale in lei – Divers Extra BCR, in cadrul unei campanii care se desfasoara in perioada 01.11.2006 – 30.01.2007.

“Asa cum i-am obisnuit pe clientii nostri, BCR are o oferta speciala in perioada Sarbatorilor. BCR dovedeste inca o data ca lucreaza in sprijinul clientilor, astfel incat acestia sa isi poata indeplini dorintele impreuna de noi”, a declarat Dorin Cojocaru, director executiv al Directiei Credite retail persoane fizice si mici intreprinzatori din cadrul BCR.

Dobanda in cazul contractarii unui credit Divers Extra BCR in perioada campaniei va fi de 11,4%/an in cazul creditelor pe termen scurt si de 11,9% in cazul celor pe termen mediu si lung. DAE – 17,64% (credit in valoare de 35000 RON pe o perioada de 120 luni)

Creditul Divers Extra BCR se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului, suma maxima ce poate fi imprumutata fiind de 10.000 EUR in (echivalent lei) pe o perioada de pana la 10 ani.

De asemenea, BCR acorda, prin tragere la sorti, 91 de premii, cate unul pentru fiecare zi a campaniei promotionale, in valoare neta de 1.500 lei fiecare. Pentru a fi inscris in aceasta promotie clientul trebuie sa fie persoana fizica rezidenta; cererea de credit trebuie sa fie aprobata de catre BCR in perioada de derulare a promotiei si sa cuprinda acordul scris al solicitantului de credit de a participa la aceasta promotie iar valoarea creditului aprobat sa fie de minim 10.000 lei.

BCR, membra a Grupului Erste Bank, este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 11 miliarde de EUR. Banca are in prezent 456 sucursale si agentii in intreaga tara, avind unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 21 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.200 si aproape 9.000 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcata prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Bucuresti, 2.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *