free download 78 travel guides written by experts

Doar o saptamana pana la explozia de “Rhythm&Romance” de la Sala Palatului

A mai ramas doar o saptamana pana la concertul lui Kenny G de la Sala Palatului din Bucuresti de pe 30 aprilie, un spectacol in cadrul caruia saxofonistul promite ritm si romantism, desprinse de pe cel mai recent album al sau: “Rhythm & Romance”. Din punct de vedere muzical , materialul “nu se compara cu nimic din ce am facut pana acum”, dupa cum mentioneaza insusi premiatul cu Grammy.

“Toata lumea iubeste ritmurile latine. Te face sa te simti bine; te face sa-ti doresti sa dansezi. In acelasi timp, poate fi intim si personal”, mentioneaza artistul, acesta fiind si motivul pentru care isi doreste sa isi rasfete si admiratorii din Romania cu aceste melodii.
 Piesele sunt realizate in colaborare cu renumiti muzicieni latini: “Ei au adus ritmul, iar eu romantismul”, glumeste saxofonistul. “Vorbim despre doua stiluri de muzica diferite care se imbina armonios pentru a crea ceva complet nou si original”, adauga acesta.
In afara pieselor de pe acest album, Kenny G va interpreta si piesele care l-au consacrat, din care mentionam “Forever in Love” sau “The Moment”, care au facut deliciul a generatii de admiratori.

Biletele pentru concert sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica , Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc  si sunt cuprinse intre 80 de Ron (categoria IV) si 180 Ron (categoria I).

Bucuresti, 22.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *