Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Doar împreună putem oferi zâmbete de Sărbători

Pentru că şi în acest an doreşte să aducă un zâmbet pe chipul celor mici, ECCO a dat startul campaniei ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi.

Anul trecut în cadrul ediţiei #ShoeBox2015, ECCO a reuşit să strângă 4.450 de cadouri, cadouri care au fost împărţite copiilor peste tot în ţară cu ajutorul fundaţiilor şi asociaţiilor partenere.

Toate cele 25 de magazine ECCO din România sunt parteneri de locaţie în cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi ediţia #ShoeBox2016, colectând cadouri de peste tot din ţară, verificându-le şi sigilându-le cu etichete pentru fetiţe sau băieţi.

Doritorii vor putea oferi copiilor un mic cadou împachetat într-o cutie de pantofi, urmând ca toate cutiile care s-au adunat să fie donate copiilor cu posibilităţi financiare limitate cu sprijinul şi suportul partenerilor nostri: Asociaţia Before & After School CONIL, Fundaţia Principesa Margareta a României, Asociaţia Inimioare Fericite, Salvaţi Copiii România, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj, Casa de tip familial Maica Domnului, Asociaţia Studenţi pentru Viaţă.

În acest an, brandului ECCO i se alatură şi Urgent Cargus în campania ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi. Urgent Cargus, prima companie românească de curierat validată ca Superbrand românesc în 2013 şi 2015, va pune la dispoziţie toată logistica şi flota de vehicule de curierat necesară pentru transportarea, trimiterea şi distribuirea coletelor în ţară, fiind astfel alături de copii în aceste zile magice.

Şi pentru că nimic nu se compară cu obrajii copiilor îmbujoraţi de fericire atunci când primesc un cadou şi nimic nu ne răsplăteşte mai mult decât un zâmbet sincer, vă aşteptăm cu drag să aduceţi cadouri pentru copii în toate magazinele ECCO din ţară până în data 19 decembrie 2016.

Doar împreună putem oferi zâmbete! #ShoeBox2016.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *