free download 78 travel guides written by experts

Doar impreuna putem oferi zambete copiilor din toata tara

Pentru ca doreste sa aduca un zambet pe chipul celor mici, copii aflati in situatii dificile de viata, pe 15 noiembrie 2015 ECCO a dat startul in campania ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, editia ‪#‎ShoeBox2015.

Anul in care s-a facut prima actiune de acest fel a fost 2007, la Cluj Napoca, ca idee preluata dupa cutiile pe care le primeam din strainatate cand eram copii, dupa Revolutie. Editia #‎ShoeBox2015 inseamna in acest moment 105 orase in Romania si alte 27 tari, cu 249 centre de colectare. Incepand cu anul 2015, se primesc doar cutii care contin lucruri noi, nefolosite si cu eticheta. In cadrul editiei ‪#‎ShoeBox2015, doritorii vor putea oferi copiilor un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi.

Cadourile vor fi stranse in toate magazinele ECCO din tara, unde vor fi verificate si sigilate cu etichete pentru fetite sau baieti, urmand ca in perioada 16-24 decembrie 2015 acestea sa fie distribuite catre 500 de copii din toata tara, aflati in situatii dificile de viata, sprijiniti prin programele Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, una dintre organizatiile neguvernamentale de elita. In prezent, Fundatia dezvolta si sustine programe care imbunatatesc conditiile de viata ale copiilor si varstnicilor din comunitati defavorizate, bazandu-se pe solidaritate si voluntariat.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *