metalshow

Doar 2 secunde de 2 ori pe zi si adio dureri de gat

Micuţul tău se plânge de dificultăţi la înghiţire şi usturime în gât? Hexoral Spray tratează cauza infecţiei în gât printr-o simplă pulverizare de 2 secunde dimineaţa şi seara.

În fiecare zi capricioasă de primăvară ne chinuie întrebarea “Mă îmbrac cu ceva gros sau mai subţire?” Din cauza fluctuaţiilor de temperatură din timpul zilei, suntem expuşi riscului crescut de a răci. Copiii sunt cu atât mai vulnerabili cu cât, animaţi de vremea bună, s-ar juca pe afară încontinuu.

Durerea în gât este unul dintre primele simptome ale răcelii şi, de obicei, indică faza incipientă a unei infecţii. Hexoral Spray tratează cauza infecţiei în gât fie că aceasta este de natură bacteriană sau virală. Substanţa sa activă, Hexetidina, este un antiseptic cu spectru larg ce omoară 97,5% din bacterii şi 99% din virusurile din cavitatea bucală, în doar 30 minute de la utilizare.

Copiii nu sunt cei mai disciplinaţi pacienţi şi de aceea multe tratamente nu au efectul scontat. Hexoral Spray vine însă în ajutorul mămicilor, fiind un tratament uşor de folosit. O singură pulverizare scurtă, de doar 2 secunde, dimineaţa şi seara, e suficientă pentru a trata eficient infecţia în gât.

Hexoral poate fi administrat atât adulţilor cât şi copiilor cu vârsta peste 3 ani. Recipientul presurizat împreună cu proprietăţile antiseptice ale Hexetidinei fac ca un singur dispozitiv să poată fi folosit de întreaga familie în deplină siguranţă, fără a exista riscul transmiterii virusurilor sau a bacteriilor de la un utilizator la altul.

Hexoral Spray. Tratează cauza infecţiei în gât.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *