free download 78 travel guides written by experts

DJ-ul Radio 21 Marian Soci a primit un teren de 4000 de metri de la Smiley

Miercuri, 3 februarie, concomitent cu lansarea platformei lui, smileyonline.ro, artistul a fost invitatul lui Marian Soci şi Cristi Stanciu, în emisiunea „Muzica Ta”, la Radio 21.Smiley le-a povestit ascultătorilor Radio 21 că smileyonline.ro  va conţine ultimele release-uri ale lui sau ale Ha haha Production. “În acelaşi timp de acolo poţi să-ţi iei o parcelă virtuală pe Marte, în cazul în care te-ai plictisit pe Pământ şi vrei să pleci în lumea ta, ca mine. Eu unul aş pleca fără să iau nimic cu mine, aş lăsa totul în urmă. Mi-aş dori doar să am super puterea de a zbura prin spaţiu”, a declarat Smiley în “Muzica Ta”.

Primul împroprietărit de Smiley pe site-ul lui a fost Marian Soci.”Nu ştiu dacă o pot considera şpagă, dar cu siguranţa voi accepta terenul de 4000 de m pe care mi l-a făcut cadou Smiley pe Marte. Oricum abia aştept să-mi cunosc vecinii, căci în doar 20 de minute de la lansarea ofertei, peste 150 de pământeni şi-au cumpărat şi ei parcele pe Marte. E bine că am pentru cine să fac emisiunea Muzica Ta acolo. Mă mai gândesc dacă îl iau şi pe Stanciu cu mine. Mărinimos cum sunt, poate îi dau şi lui 50 de metri să-şi pună un cort la mine pe teren”, a declarat DJ-ul Radio 21.

Plecând de la ideea emigrării către o altă planetă, Smiley a compus piesa “Plec pe Marte”, împreună cu Don Baxter şi Cheloo. “Am acceptat bucuros propunerea de a cânta cu Smiley. Am făcut experimente pe albumul lui cu sunete ce vor fi folosite pe albumul nou “Paraziţii””, a povestit Cheloo în direct prin telefon la Radio 21. 

“Ştiu că toată lumea abia aşteaptă să scoatem şi clip pentru această piesă. Nu mai aveţi mult de aşteptam, pentru că îl filmăm duminica asta. Această piesă va fi inclusă pe noul meu album, care va apărea pe 1 aprilie şi are 2 componente: acustic şi electronic. Până acum am lucrat cu Uzzi şi Cheloo, cu Grasu XXL, Don Baxter şi Pacha Man. S-ar putea ca în viitorul apropiat să fac o piesă şi cu Puya”, a dezvăluit el.

Mai multe detalii despre planurile lui Smiley, dar şi confirmarea faptului că Moga nu este parte a proiectului Radio Killer pot fi ascultate pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 04.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *