metalshow

DJ SHADOW – un show audiovizual inovativ care face senzatie in Europa

Ultimele bilete la pret redus!

DJ SHADOW, figura emblematica a hip-hop-ului instrumental, compozitor si producator al celui mai de succes album UNKLE Psyence Fiction, concerteaza in premiera la Bucuresti pe data de 11 iulie, la Uranus 144.

DJ SHADOW a anuntat de curand ca a terminat inregistrarile pentru un nou album, prevazut a fi lansat la sfarsitul acestui an. Piese de pe acest album vor putea fi ascultate in premiera in cadrul turneului din acest an din Europa, turneu care cuprinde pentru prima data in cariera artistului concerte in Serbia, Bulgaria, Grecia, Ungaria si Romania.

Show-ul pregatit de Joshua Paul Davis aka DJ SHADOW este unul spectacular, artistul mixand pe parcursul concertului dintr-o bila uriasa postata pe scena, pe care sunt proiectate imagini si vizualuri de exceptie. Este pentru prima oara intr-un show live cand se foloseste noua tehnologie de proiectie pe o suprafata sferica. Iar un al doilea proiector va asigura imaginile din spatele scenei, ce completeaza astfel spectacolul desprins parca dintr-un film science fiction.

Ziarul Irish Times exclama dupa concertul pe care artistul l-a sustinut saptamana aceasta la Dublin:
“DJ Shadow has the power. The show featured Shadow working away in a giant pod-like ball on the stage (think Wayne Coyne’s bubble, only non-transparent) with superb mind-bending eye-candy projected onto it and the giant screen behind.”

Joshua si-a inceput cariera muzicala ca DJ la postul de radio al campusului Universitatii din California. In aceasta perioada colaboreaza cu celebra casa de discuri londoneza Mo’ Wax, pentru care inregistreaza primele single-uri, In-Flux si Lost And Found (S.F.L.). Combinatia de elemente funk, rock, hip-hop, ambiental, jazz si soul in muzica pe care o compune il fac pe jurnalisitul Andy Pemberton de la celebra revista Mixmag sa lanseze pentru prima data in istorie termenul de trip-hop, termen preluat apoi pentru descrierea stilului muzical al altor artisti de gen: Massive Attack, Portishead, UNKLE sau Tricky.

Biletele pentru concertul DJ SHADOW la pretul promotional de 65 lei sunt disponibile doar pana sambata, 10 iulie, si pot fi procurate online la Eventim.ro, BLT.ro si in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Orange, Vodafone si la Sala Palatului.

In ziua concertului si la intrarea in locatie pretul biletelor va fi de 90 lei.

Concertul DJ SHADOW din 11 iulie 2010 este o productie One Event.

Bucuresti, 08.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *