free download 78 travel guides written by experts

Dj Sava lanseaza in premiera noua sa piesa la Music Channel

Dj Andi si Liviu Hodor fac din Dance Chart o adevarata fabrica de hituri. Dupa ce saptamana trecuta Morris a fost cel care si-a lansat in premiera clipul la Music Channel, acum a venit randul lui Dj Sava. Asadar, marti, de la ora 22.00, Dj Sava lanseaza in premiera, la Dance Chart, clipul piesei “The Reason”, un featuring cu Connect-R.

Invitat de onoare al editiei de marti a Dance Chart-ului, Dj Sava face dezvaluri despre colaborarea cu Connect-R de la filmarile pentru clipul piesei “The Reason”, clip in care apare si baietelul lui. Dupa colaborari cu numerosi artisti precum Dj Andi, Dj Project, Fly Project, Morandi, Activ etc, de aceasta data Dj Sava a ales sa colaboreze pentru piesa “The Reason” cu Connect-R. Se pare insa, ca aceasta este si ultima colaborare dintre cei doi artisti, Sava declarand ca cei doi nu sunt tocmai pe aceeasi lungime de unda.

Insa colaborarile lui Dj Sava nu se opresc aici. Artistul are planuri in mari, el dorind ca, pe viitor, sa foloseasca in piesele sale o voce feminina, cunoscuta de la concursuri ca Eurovision sau Mamaia.

Rezultatele colaborarilor le vom vedea cat de curand, pentru ca in luna urmatoare Sava va face si videoclipul pentru piesa a carei voce este Garry Pine, cel care a colaborat si cu Bob Sinclair.
 

 Bucuresti, 02.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *