free download 78 travel guides written by experts

DJ Rynno si Sylvia intreaba “Cine Esti”

DJ Rynno si Sylvia cunosc cu siguranta reteta pentru hituri, dovedindu-ne asta de-a lungul timpului, iar piesa proaspat lansata, “Cine esti”, cu ritm si versuri molipsitoare, nu va fi exceptie de la regula si ne va face sa o fredonam la nesfarsit.

Cu totii am intalnit persoane care ne-au promis dragoste si sustinere, care ne-au incurajat si ne-au coplesit cu promisiuni si ne-au facut sa visam departe. Insa, intr-o zi, luandu-ne prin surprindere, visele ne-au fost spulberate, iar dragostea si promisiunile s-au transformat in dezamagiri si lacrimi de durere.

“Cine esti” rezuma perfect astfel de experiente, versurile sunt inspirate din viata reala, sincere, directe, dar reusesc sa transmita si un vibe melodios gratie vocii senzuale a Sylviei.

Muzica: Aurel Filip. Text: Emanuela Oancea, Aurel Filip.
Orchestratie: Marius Dobre, Florin Buzea, Razvan Matache, Sorin Costache.
Editor: Roton Music Publishing/Sprint Media Publishing © & (P) 2014 ROTON & SPRINT MEDIA CENTER

Piesa combina astfel in mod armonios un mesaj sincer, un ritm indraznet cu efecte atent plasate si o voce calda, dar cu inflexiuni bine determinate marca Sylvia.

“Cine esti” este semnata de Phelipe, fiind o coproductie Roton si Sprint Media, si se bucura de un lyric video realizat de NGM.

Bucuresti, 10.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *