Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DJ Rynno face dezvaluiri astazi la Acces Direct despre Sylvia

si presupusa relatie extraconjugala a cantaretei

Vezi un interviu în exclusivitate cu DJ Rynno, partenerul de scenă al Sylviei!

Astăzi, de la ora 17.00, Acces Direct revine cu o ediţie incendiară! DJ Rynno, partenerul de scenă al Sylviei vorbeşte în exclusivitate pentru Acces Direct despre presupusa relaţie extraconjugală a cântăreţei, dar şi despre acuzaţiile care i se aduc lui personal în acest caz. Andrei, soţul Sylviei susţine că DJ Rynno ar fi tăinuit această relaţie, trădând şi prietenia dintre ei. Dacă DJ Rynno poate fi suspectat de complicitate, rămâne de văzut astăzi, de la ora 17.00, numai la Acces Direct.

Ieri, emisiunea moderată de Simona Gherge s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor, impunându-se lider de piaţă la nivelul targeturilor all urban, 15-54 urban, targetul comercial al postului Antena 1, dar şi 18+ Urban.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1
Analiza este făcută pe targeturile all urban, urban 18+, urban 15-54
Perioada 5 aprilie 2012


Bucuresti, 06.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *