metalshow

DJ Project, castigatori la MTV European Music Awards

Trupa românească DJ project a obţinut premiul Best Romanian Act în cadrul celei mai importante manifestări muzicale europene, MTV EMA

Trupa românească DJ Project a câştigat premiul Best Romanian Act la MTV European Music Awards, cea mai importantă manifestare de acest gen a anului. Câştigătorii au fost anunţaţi pe data de 2 noiembrie 2006, în cadrul ceremoniei de decernare a MTV European Music Awards, de la Copenhaga. DJ Project a concurat pentru acest premiu cu Blondy, Morandi, Paraziţii şi Simplu.

În ceea ce priveşte artiştii străini, Justin Timberlake şi Gnarls Barkley au fost marii câştigători a ediţiei din acest an. Justin, care s-a prezentat exemplar în calitate de host al evenimentului, a plecat acasă cu două premii, Best POP şi Best Male, în timp ce Gnarls a obţinut premii pentru Best Song cu piesa „Crazy” şi Futuresounds, premiu acordat debutantului cu cel mai promiţător viitor muzical.

Show-ul deja celebru pentru întâmplările neobişnuite din fiecare an nu şi-a dezamăgit nici anul acesta audienţa, Kanye făcând deliciul evenimentului în momentul în care a apărut pe scenă revoltându-se şi susţinând faptul că premiul Best Video trebuia să îi fie acordat. Premiul a fost însă câştigat de Justice vs Simian cu piesa „We are your friends”.

Ceilalţi câştigători ai premiilor MTV European Music Awards sunt: Christina Aguilera (Female), The Killers (Rock), Kanye (Hip-Hop), Muse (Alternative), Depeche Mode (Group), Rihanna (R&B), Red Hot Chili Peppers (Album).

Bucuresti, 3.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *