Kinodiseea

Dj Optick s-a rasturnat cu masina

Vedeti cum!

Bogdan Moldovan, cunoscut drept Dj Optick a avut parte de o experienta ceva mai neobisnuita! Nu va speriati, DJ-ul Radio 21 este teafar si nevatamat! Cum a ajuns in situatia de fata? A acceptat invitatia VJ-itei Music Channel, Gebi Iordache de a participa la cursuri de conducere defensiva, cursuri care s-au tinut la sub indrumarea lui Titi Aur, cel mai cunoscut pilot roman,chiar la scoala infiintata de acesta. Desi nu a fost vorba despre un accident rutier, acesta a trait din plin sentimentul pe care il are cineva in momentul in care se rastoarna cu masina, cu ajutorul unui simulator.

“Conduc din 1996, insa ce am experimentat in timpul cursului am vazut numai la TV sau pe internet. Am reactionat din instict dar daca ma intreba cineva cum as explica reactia soferului in situatiile date, nu as fi stiut sa-i explic. Daca chiar tineti la viata vostra ar fi bine sa faceti un asemenea curs de conducere defensiva!”

Ce altceva au mai facut DJ Optick si VJ Gebi la cursurile de conducere defensiva, puteti urmari in aceasta seara in cadrul editiei de News de la ora 20.00 sau luni, in reluare de la ora 14.00, numai pe Music Channel. Garantam ca o sa va placa!

Bucuresti, 22.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *