free download 78 travel guides written by experts

DJ Optick, printre favoritii Galei Nights.ro

Lumea clubbingului autohton are din nou motiv de sărbătoare pentru că sâmbătă, 5 februarie, Kristal Glam Club găzduieşte cea de-a noua ediţie Nights.ro Awards, un eveniment care recompensează talentele muzicii electronice.

Nights.ro 2011 aliniază la start 21 de categorii, dintre care, indiscutabil, cel mai râvnit trofeu va fi acela pentru Cel mai bun DJ român¸ trofeu care aduce pe scenă, nume cu rezonanţă, printre care şi dj-ul Radio 21 – DJ OPTICK.

Invitat în cadrul emisiunii Bine Dimineaţa, DJ Optick le-a spus câteva cuvinte matinalilor Paul, Ioana şi Bogdan despre evenimentul care reuneşte şi în acest an crema muzicii electronice.

“Aşa cum bine ştiţi cu toţii, anul acesta se întâmplă cea de-a noua ediţie a Galei Nights.ro şi pentru că este un eveniment atât de important pentru lumea clubbingului, organizatorii au reuşit să-l aducă pentru a doua oară în ţară pe unul dintre cei mai buni Dji, Doc Martin, tocmai din Statele Unite ale Americii. Cu siguranţă o să fie o petrecere care va ridica spiritele în aer. Iar pe noi, cei care suntem nominalizaţi, ne va ţine cu sufletul la gură până la decernarea tuturor premiilor.”

Matinalii de la Radio 21 au ţinut să-i menţioneze artistului faptul că au fost printre primii care l-au votat şi i-au urat mult noroc, asigurându-l că vor fi şi ei prezenţi sâmbătă, la Gala Nights.ro.

DJ Optick, aşa cum şi-a obişnuit fanii de fiecare dată, este şi anul acesta printre favoriţii galei, regăsindu-şi numele menţionat în cursa pentru 4 premii importante: Cel mai bun DJ din România în 2010, Cea mai bună producţie românească “Optick, Sllash & Doppe – Ningua”, Cel mai bun set românesc “Liberty Parade 2010” şi Cel mai bun podcast “Nextlevel @ Vibe FM”.

Fanii lui DJ Optick îl pot asculta zilnic la Radio 21, între 13.00 şi 16.00, în cadrul emisiunii 21@ Work. Acelaşi nume ocupă un loc important şi în grila Vibe Fm, în fiecare seară de joi, cu al său podcast – NextLevel şi continuă să fie o prezenţă mereu surprinzătoare la cel mai mare eveniment al anului – Liberty Parade.

Bucuresti, 04.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *