free download 78 travel guides written by experts

DJ Optick prezinta proiectul foto „Me, Myself and I” si ii invita pe ascultatori sa ia parte la

DJ Optick, unul dintre cei mai buni Dji din România şi realizatorul emisiunii „Hit după Hit cu DJ Optick” de la Radio 21, prezintă proiectul foto inedit „Me, Myself and I”, inspirat din proiectul lui J. Trav, „Persona”. DJ Optick s-a gândit că ar fi cool ca ascultătorii să cunoască întreaga echipă Radio 21, nu doar Djii, aşa că şi-a provocat colegii să-şi întoarcă buzunarele pe dos şi să-şi răstoarne genţile pentru un pictorial interesant.

Prin intermediul proiectului „Me, Myself and I”, DJ Optick, pe numele său real, Bogdan Moldovan, îşi propune să îi aducă pe ascultătorii Radio 21 mai aproape de oamenii pe care îi aud în fiecare zi la radio, dar şi mai aproape de cei pe care nu îi ascultă pe post.

„M-am inspirat din proiectul „Persona” al lui J. Trav şi mi s-a părut foarte cool ca ascultătorii să cunoască toată echipa Radio 21. Trebuie să menţionez că fotografiile sunt cât se poate de reale şi că dragii mei colegi chiar au respectivele obiecte în genţi şi buzunare. Eu cred că a ieşit bine şi sper ca ascultătorii să fie încântaţi de rezultat.”, spune DJ Optick.

Fotografiile realizate de DJ Optick pot fi văzute accesând link-ul următor:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17485/Proiect_DJ_Optick:_Me,_myself_and_I.html.

În plus, DJ-ul Radio 21 îi provoacă pe cei interesaţi să ia parte la proiectul său. Ascultătorii care doresc să fie incluşi în „Me, Myself an I” trebuie să trimită în perioada 12 – 19 martie 2012 un e-mail la adresa concurs@radio21.ro în care să menţioneze la subiect "Vreau să fac parte din proiectul lui DJ Optick".

La sfârşitul perioadei vor fi aleşi cinci norocoşi prin tragere la sorţi, care vor fi invitaţi la sediul Radio 21, unde li se vor face poze. În plus, fotografia fiecăruia dintre cei cinci ascultători Radio 21 va fi postată pe site-ul www.radio21.ro , dar şi pe pagina de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21 . În cazul în care ascultătorii nu sunt din Bucureşti, transportul şi cazarea nu vor fi asigurate de Radio 21.

DJ Optick se aude la Radio 21 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 şi 16:00în programul „Hit după Hit cu DJ Optick”.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *