free download 78 travel guides written by experts

DJ Optick: Oficial, cel mai bun DJ din Romania

DJ Optick a fost desemnat “cel mai bun DJ din România”, sâmbătă, 5 februarie, la Nights.ro Awards, cea mai importantă gală din industria muzicii electronice, ajunsă deja la a noua ediţie.

DJ Optick, renumit în România şi în lumea clubbingului internaţional pentru seturile sale originale şi pentru viziunea sa avangardistă în muzica electronică, s-a numărat printre favoriţii galei de premiere, reuşind performanţa de a primi voturile publicului la toate cele 4 categoriile la care a fost nominalizat.

Titlul de “cel mai bun DJ din România” este, cu certitudine, cel mai important, cel mai disputat şi cel mai râvnit dintre toate categoriile, iar DJ Optick a reuşit să câştige voturile publicului la o diferenţă semnificativă de următorii clasaţi. Publicul i-a recompensat astfel calităţile incontestabile de DJ, apreciind capacitatea sa unică de a intui aşteptările audienţei, de a vibra pe scenă alături de mulţime, de a transmite emoţii.

“În 2001 a apărut site-ul nights.ro si tot atunci m-am lansat şi eu ca Dj, am intrat timid, in complexa lume a clubbingului. Vedeam cum apar, în fiecare zi tot felul de flyere pentru diverse evenimente, care mai de care mai interesante şi tentante. Îmi doream să apar şi eu, măcar odată pe un astfel de flyer. După 10 ani de muncă, mă bucur că am fost votat ca fiind cel mai bun Dj român, tot prin intermediul acestui site. Consider că fiecare Dj are momentul lui de number 1, cel putin odată pe an, în faţa fanilor. Vă mulţumesc pentru sprijin şi mulţumesc că susţineţi această muzică şi, până la urmă, industria clubbing!” a declarat emoţionat DJ Optick.

Pe lângă titlul de “cel mai bun DJ din România”, DJ Optick şi-a adjudecat şi trofeul pentru “Cel mai bun set românesc în 2010”, fiind astfel recompensat de public pentru performanţa sa de excepţie de la cel mai mare eveniment dance din România, eveniment ce are loc an de an pe plaja dintre Venus şi Saturn: Liberty Parade.

Aşa cum anul trecut, artistul a reuşit să marcheze o dublă reuşită în ceea ce priveşte producţia muzicală românească, şi în acest an, DJ Optick rămâne pe podium, ocupând locul al doilea la categoria „Cea mai bună producţie muzicală românească – Ningua by Optick & Sllash & Doppe”.

Optick s-a numărat printre premianţi şi la categoria „Cea mai bună emisiune radio de profil clubbing din România”, rămânând în continuare pe podium cu al său podcast „NextLevel”.

Fără doar şi poate, răsfăţatul Galei „Nights.ro Awards” de anul acesta, DJ Optick a promis că va continua să se ridice la aşteptările publicului care l-a votat: „Pregătiţi-vă pentru un 2011 de excepţie, cu show-uri radio originale şi performanţe live memorabile”.

Descoperit şi susţinut, încă de la început, în pasiunea sa pentru muzica electronică de Radio 21, DJ Optick a rămas fidel postului de radio din Bucureşti, unde găzduieşte zilnic emisiunea 21@work, între 13.00 şi 16.00. Podcastul său, „NextLevel”, poate fi ascultat în fiecare seară de joi la VibeFm, iar prezenţa sa este una dintre cele mai aşteptate şi anul acesta la Liberty Parade 2011.

Bucuresti, 06.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *