Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

DJ Optick, inclus pe compilatia “Vagabundos 2012” semnata de Luciano

DJ Optick – realizatorul emisiunii “Hit după Hit cu DJ Optick”, gazda celei mai bune emisiuni radio de profil clubbing din România, “Nextlevel”, difuzată la Vibe FM, şi cel care trei ani la rând a fost votat cel mai bun DJ în cadrul Nights.ro Awards – a reuşit o performanţă extraordinară: piesa “Trumble” semnată de DJ Optick şi NTFO, în varianta remixată de românul Rhadow, şi-a găsit loc pe compilaţia “Vagabundos 2012” a celebrului DJ şi producător Luciano şi nu oricum, ci mixată pe parcursul a 3 track-uri consecutive.

Aceasta este o recunoaştere a talentului DJ-lor români, având în vedere că Luciano şi conceptul său, “Vagabundos” au obţinut într-un timp foarte scurt de la lansarea din 2010 recunoaşterea internaţională, primind o rezidenţă în cel mai cunoscut club din Ibiza, Pacha.

“În urmă cu câţiva ani am simţit că NTFO urmează o traiectorie coerentă şi foarte important, constantă! Am început această colaborare cu ei, colaborare de care sunt foarte mulţumit. Rhadow, un braşovean foarte talentat, ni s-a alăturat cu acest remix excelent pentru “Tremble” şi astfel a ieşit un pachet solid apreciat de DJii de peste tot. Faptul că Luciano, unul dintre cei mai cunoscuţi DJi din lume, a ales să includă piesa în cel mai recent mix Cadenza este o onoare pentru noi!”, declară emoţionat DJ Optick.

“Cu toate că piesa a fost lansată în februarie 2011, abia după aproape 1 an reuşeşte să intre în playlist-urile unor DJi de calibru şi îi putem enumera pe: Dyed Soundorom, The Martinez Brothers, Cassy şi mai nou Luciano. Rhadow a reuşit să transforme un single dance într-un adevărat peak-hour bomb cu care nu poţi da greş. Noi folosim şi în momentul de faţă piesa în seturile noastre şi de fiecare dată efectul este devastator”, spun băieţii de la NTFO.

Piesa “Tremble” – NTFO & Luciano (Rhadow Remix) poate fi ascultată mai jos:
//youtu.be/-aSP0VwGjmc.

Luciano, creatorul conceptului “Vagabundos”, lansează la sfârşitul lunii iulie a doua compilaţie din 2012 sub numele “Vagabundos 2012”, material care încearcă să surprindă cât mai fidel vibe-ul din Ibiza prin cele 23 de piese incluse.

DJ Optick se aude la Radio 21 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 13:00 şi 16:00 în programul „Hit după Hit cu DJ Optick”.

Bucuresti, 21.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *