metalshow

Dj Optick i-a cucerit pe Above&Beyond la Liberty Parade

Ediţia de anul acesta a Liberty Parade a arătat că muzica românească este la acealaşi nivel cu cea internaţională. Fiind invitaţi de main ai celui mai mare eveniment dance din România, cei de la Above&Beyond au avut ocazia să asculte live set-urile unora dintre cei mai buni DJ români.

După ce au extaziat publicul de la Liberty Parade cu un mix spectaculos de 3 ore, britanicii ce ocupă locul 4 în ierarhia celor mai buni DJ din lume, au acordat un interviu în exclusivitate pentru vibefm.ro în care şi-au mărturisit aprecierea pentru DJ-ii din line-up-ul evenimentului organizat de Vibe FM şi Music Channel.

„Ne-au plăcut toţi DJ-ii din seara aceasta. DJ Optick, cel care a mixat înaintea noastră, a fost o surpriză fantastică. Ascultându-l pe el am simţit că suntem la Ibiza, în Clubul Space. Face o treabă extraordinară”, au declarat ei.

„Sunt mai mult decât onorat de aprecierile făcute de Above&Beyond. Să câştigi respectul prin muzica ta unora dintre cei mai buni oameni din domeniu la nivel mondial este confirmarea supremă a valorii muncii tale”, a povestit DJ Optick.

Încă o dată, Liberty Parade a setat un standard pentru performanţă prin calitatea muzicii şi prin incredibila atmosferă creată de oamenii care îşi deschid sufletele şi minţile la evenimentul lor preferat şi sărbătoresc timp de 16 ore, în fiecare an libertatea, creativitatea şi energia pozitivă. Anul acesta, 75.000 de oameni s-au bucurat de muzica celor mai buni DJ din România, printre care DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Vika Jigulina, Lucian Bărbulescu, NTFO, Mihai Popoviciu, Christian Green, Cristi Stanciu, dar şi de un spectacol impresionant de lasere şi proiecţii video care au venit în completarea celor 250.000 wati de sunet.

Bucuresti, 26.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *